Her er Børnenes U-landskalender!

Endelig! Vi har ventet så længe – og nu kan vi langt om længe præsentere årets U-landskalender. Det gjorde vi på Christianshavn skole den 6. oktober, hvor udviklingsminister Dan Jørgensen gav den gas med fodboldtricks og svarede på spørgsmål fra børnene – og så viste Ali og Nanna fra DR-serien “En for holdet” seje tricks....

Endelig!

Vi har ventet så længe – og nu kan vi langt om længe præsentere årets U-landskalender. Det gjorde vi på Christianshavn skole den 6. oktober, hvor udviklingsminister Dan Jørgensen gav den gas med fodboldtricks og svarede på spørgsmål fra børnene – og så viste Ali og Nanna fra DR-serien “En for holdet” seje tricks.

I FANT kommer vi til at bruge overskuddet fra salget af U-landskalenderen til projektet ”Pigerne på banen”, der skal få endnu flere piger med i vores sportsaktiviteter. Det er ikke altid det nemmeste i Sierra Leone, hvor pigerne traditionelt forventes at bruge deres tid på at hjælpe til derhjemme – men vi har et virkelig godt lokalt netværk og masser af erfaring, så vi kan slet ikke vente med at hjælpe endnu flere piger ind i trygge fællesskaber.

Alt det går i gang næste år, og det skal vi nok fortæller masser om – men lige nu vil vi bare sige: Skynd jer ned og køb U-landskalenderen. Den er i butikkerne.

Læs mere om præsentationen af U-landskalenderen her 

Find masser af fedt materiale på DRs hjemmeside her