FANT har Børnenes U-landskalender 2023
FANT har sammen med organisationen Dreamtown vundet Børnenes U-landskalender 2023.

Det betyder, at vi i fællesskab har mulighed for at fortælle om alle de fantastiske børn og unge, vi møder i Sierra Leone. Og så giver det en pose penge til vores arbejde med at skabe muligheder for, at disse børn og unge kan dyrke sport – drømme og få en uddannelse.

Helt konkret skal beløbet gå til et projekt i Sierra Leone, der hedder Pigerne på banen, og som kører i 2024 og 2025. Målet er at få endnu flere piger med til vores sportsaktiviteter – samtidig med at vi støtter deres uddannelse og udvikling.

DR i Sierra Leone

Vi skal sammen med DANIDA og DR fortælle historier om sport og fodbold, uddannelse, byer og drømme og seje unge, der surfer på Vestafrikas vilde bølger. Piger, der drømmer om at blive verdens bedste fodboldspillere. Piger, der drømmer om at være it-eksperterne, når computeren går i stykker.

Ramasjang og Ultra har været på besøg i Sierra Leone, og en af fortællingerne kan du allerede se online. I DR-serien En for holdet, er AK og Jass er rejst til Sierra Leone – se den her.

Der vil være undervisningsforløb på omkring 1.000 danske skoler, danske børn skal sende sportssko til Sierra Leone, man vil kunne læse om børn og unge fra Sierra Leone på julekalenderen med de 24 låger og meget mere.

Hvis du ikke allerede er medlem af FANT, så meld dig ind her og støt vores arbejde. Det koster 200 kroner om året.

Dreamtown er ligesom FANT en mindre dansk organisation, der arbejder med børn og unge i Sierra Leone. Deres fokus er især på uddannelse. Vi supplerer hinanden virkelig godt, og det er faktisk første gang, at to organisationer får lov til at få U-landskalenderen sammen. Det er vi ret stolte over!

Vi kommer til at fortælle mere hen ad vejen – følg også med på vores instagram og facebook!