Bliv medlem af Fant
For kun 39 kroner månedligt kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Sierra Leone.

Som medlem støtter du FANT i at drive 10 idrætsforeninger i et af verdens fattigste lande, heriblandt lønne 40 ansatte i Sierra Leone og aktivere mere end 10.000 børn og unge ugentligt i forskellige sportsaktiviteter. Du sikrer endvidere, at FANT har midler til at sende containere afsted fra Danmark med brugt idrætsudstyr, som der er stor mangel på i Sierra Leone på grund af den udbredte fattigdom.

Et medlemskab af FANT koster 39 kroner om måneden. Ønsker du at donere mere end det, tager vi imod med kyshånd.

Som medlem vil du løbende modtage FANTs nyhedsmail, der opdaterer dig omkring nye aktiviteter og status på projektet. Du kan ALTID melde dig ud af FANT, hvis du ikke længere ønsker at være medlem.

Støt os – vi har brug for dig!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores medlemsregistrator Mette.

Kontakt: mette@fant.dk

Tilmelding

Sikkerhed og personlige oplysninger

Vi har beskyttet data med SSL (secure soccet layer) kryptering. Vi anvender DonorBox til vores medlemsregistrering. Her modtager du en e-mail, hvor du kan registrere din egen konto, som du kan bruge til at logge ind og følge med i dine betalinger eller afmelde dig igen.

Vi arbejder med Stripe som betalingsservice. Dine kreditkortinformationer sendes fra DonorBox til Stripe via en krypteret linje, som hverken FANT, DonorBox eller nogen andre har adgang til. Læs mere i vores persondatapolitik.

Udmelding

Ønsker du at afmelde dit medlemsskab, skal du gøre det via din profil i Donorbox. Se hvordan i denne vejledning.

Bemærk: har du ikke en bruger i Donorbox, men betaler via vores gamle medlemssystem, skal du kontakte mette@fant.dk for at blive meldt ud.