For Virksomheder
Din virksomhed kan give legen tilbage til afrikas børn

Hos FANT vil vi gerne engagere virksomheder i vores vigtige arbejde. Vi takker ved at give jer god værdi for pengene – og nærhed til den gode sag. Læs mere om FANT Business – og FANT Partner.

FANT er en Real Impact NGO

Det betyder helt konkret, at vi er en lille og effektiv NGO, hvor jeres støtte gør en enorm forskel. Det betyder også, at vi er gode til at passe på pengene. Mere end 80 % af vores midler går direkte til arbejdet i et af verdens fattigste lande.

Som du kan læse mere om her på siderne er vi i færd med at implementere flere af FNs 17 Verdensmål i vores arbejde og således kan din virksomhed også være med til at styrke, for eksempel, ligestillingen mellem kønnene (Verdensmål 5) og sundhed og trivsel (Verdensmål 3) i Afrika – gennem vores stærke organisatoriske arbejde med idræt og sport.

God nyhed: Vi har droppet de klassiske sponsorater

I stedet har vi fokuseret på at gøre det værdifuldt for jer. Derfor har vi udviklet et medlemskab for virksomheder, vi kalder FANT Business – og et udvidet og gensidigt samarbejde, vi kalder FANT Partner.

Ønsker du eller din virksomhed at støtte FANT, kan det gøres på mange forskellige måder. Kontakt fant og hør mere om mulighederne for at blive sponsor eller samarbejdspartner.