For Virksomheder
Når din virksomhed støtter os, er den med til at skabe bedre livsvilkår for børn og unge i udviklingslande - og altid med sporten som afsæt

Hos FANT vil vi gerne engagere virksomheder i vores vigtige arbejde. Derfor har vi et udvidet og gensidigt samarbejde, som vi kalder FANT Partner.

Vi takker ved at give jer god værdi for pengene – og nærhed til den gode sag.

Bliv FANT partner

Som en af vores FANT Partnere kan din virksomhed være med til at udbrede ligestilling og dannelse, sundhed og trivsel i verdens fattigste lande.

Hvordan vores samarbejde skal se ud, afhænger helt af din virksomhed, vi laver sammen et partnerskab, der giver mening for både FANT og virksomheden.

Læs meget mere om mulighederne som FANT Partner her.

Skriv til sekretariatschef Cecilie Hauerberg på cecilie@fant.dk, hvis du vil høre mere eller aftale et møde.

Eksempler på partnerskaber

Projekt: Connected Leadership er et unikt 5-dages ledelsesprogram i Sierra Leone, som FANT har udviklet i samarbejde med Monjasa. Det afholdes fire gange årligt og Monjasa sender løbende ledere fra alle deres kontorer i verden afsted.

Ledelsesprogrammet er grundlagt på filosofien om, at god ledelse ikke læres i et undervisningslokale, og det har til formål at flytte deltagerne ud af deres trygge omgivelser og ind i et helt andet miljø end de befinder sig i til daglig. Connected Leadership udfordrer deltagernes syn på verden for at give større selvindsigt og dermed danne grundlag for at blive en mere forbundet leder.

Læs mere på https://fant.dk/connected-leadership/

Projekt: Flying Stars Amputee Premier League er en landsdækkende fodboldturnering i Sierra Leone for amputee fodboldhold. Traffic Lab er sponsor for et af de 8 amputee fodboldhold og har dermed deres virksomhedslogo trygt på brystet af spilleuniformerne. De modtager updates med kvalitets billede- og filmmateriale fra kampene. De bliver også inviteret til at deltage i finalestævnet i Sierra Leone og et eksklusivt VIP-arrangement.

hummel

Projekt: Prisen for Player of the Match til VM i håndbold for både mænd og kvinder giver hummel til FANT ved at donerer håndboldudstyr til FANTs projekt i Sierra Leone med at bruge håndbold som løftestang til at få flere piger involveret i foreningslivet og sportsfællesskabet.