SKOLER

NÅR SPORT GØR EN FORSKEL - FÅ FANT MED PÅ SKOLESKEMAET

FANT samarbejder med skoler i hele landet. Det giver en stor værdi for FANT at kunne involvere og engagere elever og lærere i vores arbejde.

Det giver også skoler værdi at køre målrettede forløb, hvor eleverne får et indblik i andre unges hverdag i en anden del af verden. En hverdag, som måske ser anderledes ud, men som også er fyldt med skole og sport.

Et undervisningsforløb kan skrues sammen præcist, som det giver mening for den enkelte skole. Et forløb kunne blandt andet indeholde læring via følgende materiale:

 

Podcastserien (fire afsnit) ”Når sport gør en forskel”, som ligeledes henvender sig til unge og kan bruges i undervisningsøjemed (Podcasten er produceret af elever på Grundtvigs Højskoles radiolinje efterår 2020 og er i lighed med undervisningsmaterialet blevet til med støtte fra CISUs Engagementspulje). Podcasten finder du HER.

 

Undervisningsmaterialet ”Når sport gør en forskel”. Materialet omhandler FNs 17 verdensmål og indeholder opgaver, som tager udgangspunkt i hvordan FANT arbejder med verdensmålene (materialet er blevet til med støtte fra CISUs Engagementspulje). Materialet henvender sig til FGU-elever og udskoling.

Har du og din klasse/skole lyst til at høre nærmere om et undervisningsforløb om og med FANT og vil du have fingrene i undervisningsmaterialet, så skriv til cecilie@fant.dk

FLYING STARS AMPUTEES BESØGER RANDERS REALSKOLE

Randers Realskole har et tæt samarbejde med FANT, hvor de har hjulpet med indsamlinger af flere omgange. I vinteren 2021 fik de besøg af Flying Stars Amputees, der var på besøg i Danmark. Se video af besøget her forneden.