Ny bestyrelsesformand i FANT

FANTs tidligere formand for bestyrelsen, Christian Lund Nielsen, har efter nøje overvejelser valgt at trække sig fra bestyrelsen og lade nye kræfter komme til. Han forklarer: ”Da jeg for lidt over tre år siden indtrådte i FANTs bestyrelse, og da jeg overtog formandsposten, var der altid kun et mål for mig: at være medvirkende til,...

FANTs tidligere formand for bestyrelsen, Christian Lund Nielsen, har efter nøje overvejelser valgt at trække sig fra bestyrelsen og lade nye kræfter komme til.

Han forklarer:

”Da jeg for lidt over tre år siden indtrådte i FANTs bestyrelse, og da jeg overtog formandsposten, var der altid kun et mål for mig: at være medvirkende til, at FANT blev en endnu stærkere NGO – en NGO hvor Cecilie blev belønnet for det hårde arbejde, hun har lagt i FANT, og hvor hun tilmed kunne få hjælp af en stærk bestyrelse og nu en begavet kollega i sekretariatet. Hvis I havde fortalt mig for tre år siden, at FANT skulle nå de højder, som er nået i dag, så ville jeg ikke turde tro på det. Det er ganske enkelt fantastisk, hvad der er sket de sidste tre år. Bestyrelsen er blevet endnu stærkere end nogensinde før, og jeg føler virkelig ikke, at der er et bedre tidspunkt til at træde tilbage end nu. Det er helt tydeligt, hvor store kapaciteter der er i både bestyrelsen og sekretariatet, og jeg synes, at det giver god mening, at de fortsatte diskussioner om strategi og fremtid bliver taget med en ny styrmand ved roret. Cecilie er min personlige ven uden for FANT, og det har hele tiden været planen, at når FANT nåede dette punkt af professionalisme, så skulle jeg træde ud af bestyrelsen, så der ikke opstod konflikter mellem det personlige og det professionelle. Jeg vil komme til at savne FANT men vil glæde mig over at kunne følge med på sidelinjen som et engageret og nysgerrigt medlem. ”

Som ny formand tiltræder den tidligere næstformand Morten Crone Sejersbøl, som forklarer følgende om sin nye post:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af den næste spændende epoke i FANTs arbejde med at etablere sunde fællesskaber og demokratiske foreninger i Afrika gennem sport. Efter et fantastisk arbejde båret af frivillighed siden 2012, styrkede vi i 2019 organisationen ved at etablere et professionelt sekretariat. Det har efter mindre end to år allerede fordoblet vores indtægter, tilladt os at udvide med aktiviteter i Ghana og gjort os i stand til at være meget hurtige og effektive i omstillingen af aktiviteterne i Sierra Leone under coronakrisen. Den udvikling glæder jeg mig til at støtte og arbejde som formand for en bestyrelse med meget brede kompetencer.”