Kom med FANT til banko og cocktails

D. 31. august inviterer FANT til Banko & Cocktails i samarbejde med Neighbourhood på Istedgade! Alle deltagere får én cocktail samt tre bankoplader, der giver chancen for at vinde nogle fede præmier fra blandt andet MessyWeekend, Yummii Yummii, Neighbourhood og mange flere. Vi åbner dørene kl. 18.30, så man kan få sin cocktail, inden bankospillet...

D. 31. august inviterer FANT til Banko & Cocktails i samarbejde med Neighbourhood på Istedgade!

Alle deltagere får én cocktail samt tre bankoplader, der giver chancen for at vinde nogle fede præmier fra blandt andet MessyWeekend, Yummii Yummii, Neighbourhood og mange flere.

Vi åbner dørene kl. 18.30, så man kan få sin cocktail, inden bankospillet starter kl. 19.30. Der bliver spillet tre runder med pause imellem hver, så aftenen slutter ca. 21.30.

For at deltage i Cocktail & Banko skal du overføre 200 kr. til FANT’s MobilePay 299725. I kommentarfeltet skriver du “BANKO og dit fulde navn”, eksempelvis “BANKO Morten Olsen”. Man har ikke mulighed for at købe billet i døren.

Eventen lukker ved 50 tilmeldte, så vi kan holde det intimt og forsvarligt i disse tider. Det betyder også, at aftenen er forbeholdt gæster med en gyldig billet.

Som en ekstra bonus er der efter din første inkluderede cocktail halv pris på ALLE cocktails hos Neighbourhood, så ta’ din ven eller veninde under armen og kom forbi til en hyggelig aften! Vi glæder os til at se jer!