Stor donation fra Bihappi til Fant

Fant har indsamlet utrolig meget udstyr, som skal shippes til Sierra Leone i starten af 2018. Størstedelen er brugt idrætsudstyr, men vi har også modtaget flotte donationer af helt nye ting fra bl.a. www.bihappi.dk, som har doneret 300 fodbolde, 40 små mål og 10 kasser legetøj til en samlet værdi af 60.000 DKK. I et...

Fant har indsamlet utrolig meget udstyr, som skal shippes til Sierra Leone i starten af 2018. Størstedelen er brugt idrætsudstyr, men vi har også modtaget flotte donationer af helt nye ting fra bl.a. www.bihappi.dk, som har doneret 300 fodbolde, 40 små mål og 10 kasser legetøj til en samlet værdi af 60.000 DKK.

I et land som Sierra Leone, hvor mange børn ikke har ét eneste stykke legetøj, kommer udstyret fra www.bihappi.dk til at skabe brede smil og stor glæde! Legetøjet kan vi især bruge under regnsæsonen fra maj til august, hvor Fant arrangerer indendørsaktiviteter, hvis regnen er for kraftig til at være på fodboldbanen.

En kæmpe stor tak for donationen, som vi glæder os til at sende til Sierra Leone meget snart.