Rejs med Fant Travels

Er du mellem 18-30 år har du nu muligheden for at få dit livs rejse i Sierra Leone. Du behøver ikke nødvendigvis at være sportsinteresseret eller sportsudøver, men du skal have hjertet på rette sted og have mod på at møde en helt ny og anderledes kultur, hvor du hver dag vil blive udfordret. Som...

Er du mellem 18-30 år har du nu muligheden for at få dit livs rejse i Sierra Leone.
Du behøver ikke nødvendigvis at være sportsinteresseret eller sportsudøver, men du skal have hjertet på rette sted og have mod på at møde en helt ny og anderledes kultur, hvor du hver dag vil blive udfordret. Som rejsende med Fant kommer du til at gøre en forskel på den måde, du bedst kan eller ønsker at hjælpe.
Besøg Fant Travels hjemmeside travels.fant.dk og få mange flere informationer om næste tur, pris og alt mulig andet.