Fants Pakkekalender på Facebook

Fant arrangerer denne jul en pakkekalender fra den 1.-24. december Det gør vi for at skabe opmærksomhed om Fants facebookprofil, og for at give vores følgere en sjov oplevelse med Fant online. Kalenderen vil fungere som konkurrencer, men samtidig indeholde fakta om Fant og således sprede viden om vores organisation og arbejde. Hver dag i...

Fant arrangerer denne jul en pakkekalender fra den 1.-24. december

Det gør vi for at skabe opmærksomhed om Fants facebookprofil, og for at give vores følgere en sjov oplevelse med Fant online. Kalenderen vil fungere som konkurrencer, men samtidig indeholde fakta om Fant og således sprede viden om vores organisation og arbejde. Hver dag i december op til jul vil vores følgere og deres venner kunne deltage i en konkurrence og vinde vidt forskellige præmier. Præmierne er generøst doneret af en lang række sponsorere, og der kommer blandt andet signerede bøger, fodboldbilletter, gavekort, lejetøj og koncertbilletter på højkant.

Find Fant på Facebook på www.facebook.com/footballforanewtomorrow