Er du blevet ringet op af en frivillig i Fant?

I løbet af sommeren arbejder frivilliggruppen i Fant med at ringe rundt til vores omkring 1000 medlemmer Det skyldes, at det er blevet besluttet, at ændre medlemskontingentet fra 200-500 kroner om året til 39, 59 eller 79 kroner om måneden. Med en fast månedlig indkomst fra medlemmer bliver det langt nemmere at planlægge projekterne i...

I løbet af sommeren arbejder frivilliggruppen i Fant med at ringe rundt til vores omkring 1000 medlemmer

Det skyldes, at det er blevet besluttet, at ændre medlemskontingentet fra 200-500 kroner om året til 39, 59 eller 79 kroner om måneden.

Med en fast månedlig indkomst fra medlemmer bliver det langt nemmere at planlægge projekterne i Sierra Leone, og det skaber stabilitet og mulighed for at nå langt længere med udviklingen i landet. Vi håber derfor, at vores medlemmer har lyst til at følge med over på den nye ordning. Med den nye ordning følger et løfte fra Fant om flere opdateringer om projektet via nyhedsbreve, på hjemmesiden, Facebook, Instagram og Youtube.

Fra første september træder den månedlige betaling i kraft

Hvis vi ikke har nået at få fat på dig før, ændrer vi selvfølgelig ikke på noget.

Du er meget velkomme til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til den nye ordning eller blot vil informere os om, hvilken en af de månedlige betalinger du ønsker at fortsætte med. Du kan kontakte Cecilie Hauerberg på cecilie@fant.dk eller på 31181523.

Desuden kan det være du er blevet ringet op af vores frivillig Anders fra telefonnummeret 29937076.