Nye bestyrelsesmedlemmer

Fant afholdte generalforsamling den 26 juli, hvor fire nye ansigter blev valgt til bestyrelsen. Det er en ambition at skabe en mere aktiv og medbestemmende bestyrelse i Fant fremover, hvilket virker lovende med de nye personligheder. Blandt de nye ansigter er bl.a. tidligere professionel håndboldspiller, Josephine Touray, samt morgenvært på Radio 24/7, Asger Juhl. Læs...

Fant afholdte generalforsamling den 26 juli, hvor fire nye ansigter blev valgt til bestyrelsen. Det er en ambition at skabe en mere aktiv og medbestemmende bestyrelse i Fant fremover, hvilket virker lovende med de nye personligheder. Blandt de nye ansigter er bl.a. tidligere professionel håndboldspiller, Josephine Touray, samt morgenvært på Radio 24/7, Asger Juhl. Læs mere om alle bestyrelsesmedlemmerne og deres kompetencer her https://fant.dk/om-fant/bestyrelsen/.

Herudover vil Fant gerne takke for en god generalforsamling til alle der mødte op.