Nye medlemskabstyper på vej

Som I nok har kunne se på Fants sociale medier, er vi i Fant i gang med en masse nye spændende projekter, en af dem er nye medlemskabstyper. Op til nu har vores medlemmer betalt et årligt beløb til Fant, hvilket vi sætter stor pris på. Dog kræver vores fremtidsplaner en lidt mere fast indkomst,...

Som I nok har kunne se på Fants sociale medier, er vi i Fant i gang med en masse nye spændende projekter, en af dem er nye medlemskabstyper.

Op til nu har vores medlemmer betalt et årligt beløb til Fant, hvilket vi sætter stor pris på. Dog kræver vores fremtidsplaner en lidt mere fast indkomst, hvorfor vi ønsker at ændre betalingsbetingelserne, så der opkræves et fast måneds beløb (se medlemskabstyperne på billedet over artiklen).

For at Fants fremtidsplaner kan blive en realitet har vi brug for en mere fast indkomst og ønsker at vores medlemmer engageres endnu mere i Fants projekter. Til gengæld lover vi flere nyhedsbreve, flere opdateringer og alternative måder at følge med i Fants arbejde.

I den forbindelse vil teamet bag Fant ringe medlemmerne op og forklare nærmere om disse nye medlemskabstyper og håber så mange af jer som muligt vil fortsætte som medlemmer, på trods af ændringen.