Fuld fart over FANT-feltet i Freetown

Monica Lauridsen Kujabi fortæller og forklarer om de fra Danmark medbragt ebola-kits. FANT-stifterne Erik Rasmussen og Cecilie Hauerberg samt deres “følge” er i alt 10 dage i Sierra Leone. Derfor er der en masse ting, der skal nås på ganske kort tid. Fredag blev der afholdt fire seminarer – to i foreningsdannelse og gennemsigtige processer,...

Monica Lauridsen Kujabi fortæller og forklarer om de fra Danmark medbragt ebola-kits.

FANT-stifterne Erik Rasmussen og Cecilie Hauerberg samt deres “følge” er i alt 10 dage i Sierra Leone. Derfor er der en masse ting, der skal nås på ganske kort tid.

Fredag blev der afholdt fire seminarer – to i foreningsdannelse og gennemsigtige processer, et i rollemodeller, og et hvor Monica på billedet fortalte om ebola og forklarede om brugen af de ebolakit, som er taget med fra Danmark.

Monica er lægestuderende og har tidligere været tilknyttet Masanga-hospitalet ude i provinsen. Da FANT spurgte, om hun ville med ned og lære fra sig, sagde hun ja med det samme.

Det er vi utroligt glade for!