Din klub kan stadig nå at give et bidrag til Fants indsamling!

Gennem de seneste tre måneder har vi modtaget adskillige sportstasker med fodboldstøvler, spillerdragter, drikkedunke osv., samt utallige af fodbolde. Vi vil gerne sende en stor tak mod alle de idrætsforeninger, der har deltaget og bidraget til indsamlingen – I er med til at gøre en kæmpe forskel for alle de fodboldglade børn og unge i...

Gennem de seneste tre måneder har vi modtaget adskillige sportstasker med fodboldstøvler, spillerdragter, drikkedunke osv., samt utallige af fodbolde. Vi vil gerne sende en stor tak mod alle de idrætsforeninger, der har deltaget og bidraget til indsamlingen – I er med til at gøre en kæmpe forskel for alle de fodboldglade børn og unge i Sierra Leone!

Men du og din klub kan stadigvæk nå at være med i indsamlingen! Fant planlægger nemlig først at sende containeren afsted i starten af januar 2018.

De 10.000 medlemmer i Fants 10 fodboldklubber i Sierra Leone mangler i den grad sportsudstyr. Fodboldstøvler, håndbold/sportssko, bolde, trøjer, spillersæt, kegler, træningsveste, er blot nogle af de ting, vi kan bruge i indsamlingen.

Ligger din klub inde med brugt idrætsudstyr, eller har I interesse i at starte en indsamling i samarbejde med Fant, så kontakt Fants indsamlingskoordinator Oliver Phillip Olsen på mail: oliverphilipolsen@live.dk