Fant har udvidet med fire nye fodboldklubber

I april afholdte fant SL for anden gang generalforsamling i Sierra Leone. Det resulterede i inklusionen af fire nye klubber; Congo Town, Goderich, Murray Town og Susans Bay. Fant har arbejdet sammen med de fire nye klubber igennem de sidste to år, og har derfor erfaret, hvordan klubberne opererer ud fra samme værdisæt og tankegang...

I april afholdte fant SL for anden gang generalforsamling i Sierra Leone. Det resulterede i inklusionen af fire nye klubber; Congo Town, Goderich, Murray Town og Susans Bay. Fant har arbejdet sammen med de fire nye klubber igennem de sidste to år, og har derfor erfaret, hvordan klubberne opererer ud fra samme værdisæt og tankegang som fant. Vi er glade for at kunne udvide fant og sikre, at endnu flere børn og unge bliver inkluderet i sunde fællesskaber med demokratiske værdier og gode rollemodeller. Læs mere om de nye klubber under fanen ”Foreningerne”.