‘Aarhus rocker‘ støtter kvindefodbold i Sierra Leone

D-A-D og Carpark North slår strengene an fredag den 27. juni, når Skovbakken Kvindefodbold afholder eventet ‘Aarhus rocker’. Og det kan komme FANT til gode. For hvis det går godt for musik-arrangementet, så donerer arrangørerne bag en del af overskuddet til FANT (Football for A New Tomorrow). – Vores elitespillere, ledere og trænere fik stærk...

D-A-D og Carpark North slår strengene an fredag den 27. juni, når Skovbakken Kvindefodbold afholder eventet ‘Aarhus rocker’. Og det kan komme FANT til gode.

For hvis det går godt for musik-arrangementet, så donerer arrangørerne bag en del af overskuddet til FANT (Football for A New Tomorrow).

– Vores elitespillere, ledere og trænere fik stærk sympati for FANT ved at høre Erik Rasmussen fortælle om, hvad FANT helt konkret gør for at give befolkningen i den vestafrikanske stat et bedre liv.  Alle blev medlemmer af FANT – og nu har vi besluttet, at bruge koncerten til at skaffe flere medlemmer og flere penge til arbejdet i Sierra Leone, siger formand for Skovbakken Kvindefodbold Jesper Raabo.

Skovbakken fører netop nu en 3F Liga-battle, som FANT har arrangeret. Den går ud på, at den af 3F-ligaklubberne, der skaffer flest medlemmer til FANT får sendt en eller flere spillere ned i projektet, hvor vedkommende skal hjælpe til. Senest har Thomas Delaney, Kim Christensen og Brian Riemer fra F.C. København været i Sierra Leone og hjulpet til i projektet.

Hos FANT er man utroligt glade for og stolte over engagementet fra Skovbakken Kvindefodbolds side.

– Det er ekstremt dejligt, at vi får sådanne tilkendegivelser fra fodboldmiljøet, som vi jo er tæt forbundet med. At en klub som Skovbakken Kvindefodbold viser et globalt, socialt ansvar har stor betydning for de kvinder og piger, vi har i projektet i Sierra Leone, fortæller medstifter i FANT, Erik Rasmussen.

Læs mere om FANT-projektet på www.fant.com og om ‘Aarhus rocker’ på www.aarhusrocker.dk.

For yderligere informationer kan du kontakte:

Medstifter af FANT, Erik Rasmussen – mobil 31346100

Formand for Skovbakken Kvindefodbold, Jesper Raabo – mobil 20 82 70 98