Delaney: Overrasket over åbenheden

F.C. Københavns Thomas Delaney er selvfølgelig en populær mand hos de nysgerrige og imødekommende sierraleonere. Han har trænet masser af hold deriblandt også spillere på krykker, og han har altså fået en masse forskellige indtryk. – Vi møder mange forskellig typer. Mange mennesker, der sætter meget pris på det, der bliver gjort. Alle har været...

F.C. Københavns Thomas Delaney er selvfølgelig en populær mand hos de nysgerrige og imødekommende sierraleonere. Han har trænet masser af hold deriblandt også spillere på krykker, og han har altså fået en masse forskellige indtryk.

– Vi møder mange forskellig typer. Mange mennesker, der sætter meget pris på det, der bliver gjort. Alle har været virkelig søde, og der er en virkelig god indstilling til tingene hernede. De drømmer stort, selvom chancerne for at det kan gå i opfyldelse er minimale, siger Delaney.

Hvad gør mest indtryk?

– Jeg er overrasket over venligheden, åbenheden og viljen blandt afrikanerne til at hjælpe hinanden og tage sig af hinanden, fortæller Thomas Delaney.