FC Fredericia og Skovbakken tog battle-sejre

Vinderne af både NordicBet Liga- og 3F Liga-battles er fundet. Hos herrerne i NordicBet Ligaen tog FC Fredericia sejren, da de skaffede 35 medlemmer til FANT skarpt forfulgt af Marienlyst med 31 medlemmer. Hos kvinderne i 3F-ligaen blev det til sejr til Skovbakken, der skaffede 25 medlemmer og dermed slog Fortuna Hjørring. Sejrene betyder, at...

Vinderne af både NordicBet Liga- og 3F Liga-battles er fundet. Hos herrerne i NordicBet Ligaen tog FC Fredericia sejren, da de skaffede 35 medlemmer til FANT skarpt forfulgt af Marienlyst med 31 medlemmer.

Hos kvinderne i 3F-ligaen blev det til sejr til Skovbakken, der skaffede 25 medlemmer og dermed slog Fortuna Hjørring.

Sejrene betyder, at de to klubber får sendt to personer afsted ned i projektet. Tidspunktet er endnu uvist pga. ebolaens tilstedeværelse i Sierra Leone og flere andre afrikanske lande. Lige nu håber FANT dog på, at turen kan lade sig gøre i december eller januar, hvor turneringerne ligger stille pga. vinterpausen.

Et stort tillykke og en stor tak skal der lyde til de to vindere. Og selvfølgelig også tak til alle de andre deltagende klubber i de to battles. FANT sætter virkelig pris på opbakningen fra den danske fodboldverden.

Når turen bliver en realitet, kan de udvalgte spillere/trænere/ledere glæde sig til en tur som den de tre FCK’ere Kim Christensen, Thomas Delaney og Brian Riemer var på i maj 2014, da de var nede i FANT’s projekt i Sierra Leone efter at have vundet Superliga-battlen.