TILMELD DIG FANT PÅ FARTEN

Tilmeld dig, det er gratis!

Initiativet starter 1. juli 2021

Læs mere om kampagnen

Hvad er FANT på Farten?

Hvad er Fant på Farten?

FANT på Farten henvender sig til personer, som kunne tænke sig at holde sig aktiv i løbet af sommeren og samtidig støtte FANT’s arbejde for, at alle mennesker i verden – uanset køn, alder, handicap eller oprindelse – får adgang til organiserede idrætsaktiviteter og fællesskaber, som skaber både personlige og samfundsmæssige forandringer. Helt konkret samler vi i år ind til at anlægge en kunstgræsbane i klubben Aberdeen i Freetown, Sierra Leone. I videoen herunder kan du se, hvorfor vi mener det gør en forskel at få anlagt sådan en bane.

I løbet af juli skal man registrere al aktivitet – løb, svømning, cykling, rulleskøjteløb eller gang. Hver person skal skaffe sin egen sponsor/sponsorer, som giver et beløb til FANT pr. kilometer, den enkelte registrerer.

Det kunne eksempelvis være et barn, som dagligt løber på rulleskøjter. Hvis barnet i gennemsnit løber 5 km om dagen, vil det på en måned være 150 km. Barnets sponsor (det kunne være forældre, nabo eller bedsteforældre) overfører, når måneden er slut, 150*det aftalte kilometerbeløb (eksempelvis 1 kr*150= 150kr)

De første 150, som tilmelder sig FANT på Farten får en hummel t-shirt, og alle deltagere får en god portion KARMA til deres sommerferie.

BRUG HASHTAG #FANTPÅFARTEN

Brug hashtagget #fantpåfarten, så kan vi følge med i din rejse og dele dine motiverende oplevelser sammen med hele FANT-familien.

#FANTpåFarten

🏃‍♀️🏃🏽. Løb er bestemt ikke min yndlingsdisciplin, men i den gode sags tjeneste skal jeg i år løbe penge ind til, at vi i FANT kan anlægge endnu en kunstgræsbane i Sierra Leone. Heldigvis er jeg teamet op med en FANTastisk makker – maccarthy.ice fra vores partnerorganisation i Ghana 🏃🏾‍♂‍🏃‍♀‍.

FANT på Farten går ud på, at man som deltager holder sig aktiv i løbet af juli måned, og får venner, familie, naboer, arbejdsgiver mm. til at donere X antal kroner per kilometer, man er aktiv.

Jeg tør godt love vores sponsorere, at jeg ikke løber mere end 50 kilometer i juli 🤷‍♀‍. For en lidt doven skid som mig (der blev målmand helt bevidst for ikke at skulle løbe for meget), er 50 kilometer en stor udfordring 🥵🤯. Til gengæld vil Maccarthy løbe 150 kilometer i Ghana (fandme godt jeg har ham på holdet altså 😂⭐🔥💚).

Vil du være vores sponsor og give en krone per kilometer Maccarthy og jeg løber i juli?

👉🏾 Så sender Maccarthy og jeg en kæmpe portion god karma afsted til dig og din sommer
👉🏾 Du støtter en doven skid som mig i at komme i lidt bedre form
👉🏾 Du er med til at gøre drømmen om en kunstgræsbane i Sierra Leone til virkelighed

Skriv i kommentarfeltet eller send en besked, hvis du vil være vores sponsor 😍🤞🏾. Bare for at skære det helt ud i pap – hvis du vil være sponsor med en kroner per kilometer, skal du regne med at komme af med omkring 200 kroner i alt 💰. PS. Man må selvfølgelig gerne give mere end én krone per kilometer 😲.

#fantpåfarten
...

46 19

Følg FANT på @footballforanewtomorrow

Yes, jeg er med! Hvordan gør jeg?
1.
Tilmeld dig FANT på Farten

Tilmeld dig her: farten.fant.dk
De første 150, som tilmelder sig FANT på Farten får en hummel t-shirt med FANT på Farten logo på. Når du har tilmeldt dig, kan du bestille t-shirten via din Fant på Farten profil. Det koster 70 kr. i fragt og intet andet.

2.
find en sponsor eller en ven

”Sponsor” lyder stort og fint, men i virkeligheden kan det sagtens være din kæreste, som synes, du skal i bedre form, din nabo, som du gerne vil udfordre, eller måske bare din søde mor. Din arbejdsgiver kan også have en interesse i, at du kommer tilbage efter ferien i god form, eller det kan være at din lokale kaffebar gerne vil støtte dig og initiativet. Det styrer du 100% selv, og aftalen mellem dig og din(e) sponsor(er) blander vi os ikke i.

3.
brug juli måned til at opnå dine mål

Kampagnen løber i hele juli, hvor du derfor skal registrere det antal kilometer, som du bevæger dig. FANT på Farten er udelukkende for sjov, og det er helt op til dig at sætte ambitionsniveauet. Det handler om at holde sig aktiv og samtidig støtte et godt formål.

4.
Skriv løbende dine kilometer og sponsorer ind på hjemmesiden

Der er forskellige måder at skaffe en sponsor på. Mest oplagt er det at spørge venner og familie, om de vil være med til at støtte op om det gode initiativ. Du kan også skrive et opslag på eksempelvis Facebook eller LinkedIn og spørge i dit netværk. Man kan sagtens have flere sponsorer, og du kan også lave interne konkurrencer mod kæresten, naboen eller klassekammeraten.

5.
Donér dine kilometer

Når juli måned er gået, er det tid til at dine sponsorer skal donere til FANT. Betalingen foregår via MobilePay, og du er selv ansvarlig for at få kontaktet dine FANTastiske sponsorer og regne ud, hvor meget de hver især skal donere. Men du modtager meget mere information fra os, når vi kommer så langt.

Hvad går dine penge til?

Dine penge går til FANT’s arbejde med at udvikle mennesker og samfund med sporten som udgangspunkt. FANT bruger menneskers motivation og kærlighed til sport til at skabe positiv forandring på forskellige niveauer og platforme. Vi tror på, at sport kan ændre verden. Se vores nuværende projekter på fant.dk/projekterne – det er disse projekter du støtter som deltager i FANT på Farten. Endnu mere konkret samler vi i år ind til at anlægge en kunstgræsbane. Ovenfor ser du Sekretariatsleder, Cecilie Hauerberg, fortælle om det projekt.

Klik på billederne for at se dem i større format eller download dem og brug dem på dine sociale medier til at finde sponsorer. 

Hvem er FANT

FANT – Football for A New Tomorrow er en dansk humanitær organisation, der er stiftet i 2012 og arbejder for, at alle mennesker i verden – uanset køn, alder, handicap eller oprindelse – skal have adgang til organiserede idrætsaktiviteter og fællesskaber, samt at disse fællesskaber skaber både personlige og samfundsmæssige forandringer.

FAQ

Hvordan tilmelder man sig?

Du tilmelder dig ved at oprette dig som bruger her:  farten.fant.dk

Hvordan kan man finde en sponsor og hvem kan være en sponsor?

Spørg dine venner og familie og brug eventuelt dine sociale medier til at finde sponsorer i dit netværk.

Hvilke sportsgrene kan jeg deltage i?

Du kan deltage med præcis den sportsgren, som passer dig bedst. Vi bruger løb, svømning, cykling og gang som eksempler, men det kan også være ridning, boksning eller bordtennis – du sætter det selv op, så det giver mening.

Hvem kan deltage?

Alle, der har lyst, kan deltage.

Hvad går pengene til?

Dine penge går til FANT’s arbejde med at udvikle mennesker og samfund med sporten som udgangspunkt. FANT bruger menneskers motivation og kærlighed til sport til at skabe positiv forandring på forskellige niveauer og platforme. Vi tror på, at sport kan ændre verden. Se vores nuværende projekter på fant.dk/projekterne det er disse projekter du støtter som deltager i FANT på Farten.

ER DU KLAR TIL AT TILMELDE DIG?