TILMELD DIG FANT PÅ FARTEN

Tilmeld dig, det er gratis!

Initiativet starter 1. juli 2022

Læs mere om kampagnen

Hvad er FANT på Farten?

Hvad er Fant på Farten?

FANT på Farten henvender sig til dig, som kunne tænke dig at holde dig aktiv i løbet af sommeren og samtidig støtte FANTs arbejde med at skabe personlige og samfundsmæssige forandringer ved hjælp af sunde fællesskaber i sportens verden.

Pengene fra årets udgave af FANT på Farten går til at sikre, at flere piger kan blive inkluderet i organiserede idrætsfællesskaber.

I løbet af juli skal du som deltager i FANT på Farten registrere al din aktivitet – løb, svømning, cykling, rulleskøjteløb eller gang. Du skal skaffe din egen sponsor/sponsorer, som har lyst til at give et beløb pr. kilometer, du bevæger dig.

Løber du eksempelvis 5 km 3 gange om ugen, vil du i alt løbe 60 km på en måned. Når måneden er slut, skal din sponsor overføre 60*det aftalte kilometerbeløb (eksempelvis 2kr*60= 120kr) til 299725, som er FANTs Mobilepaynummer. De må meget gerne skrive dit navn i kommentarfeltet.

De første 100, som tilmelder sig FANT på Farten får en hummel t-shirt, og alle deltagere får god KARMA til deres sommerferie.

Som noget nyt er det i år muligt at tilmelde sig en valgfri uge i juli i stedet for at være med hele måneden. Hvis du tænker, at du ikke får løbet i din ferie, er det måske en oplagt mulighed for dig. Men altså er ferien ikke det perfekte tidspunkt at få opbygget formen?

BRUG HASHTAG #FANTPÅFARTEN

Brug hashtagget #fantpåfarten, så kan vi følge med i din rejse og dele dine motiverende oplevelser sammen med hele FANT-familien.

#FANTpåFarten
Yes, jeg er med! Hvordan gør jeg?
1.
find en sponsor eller en ven

”Sponsor” lyder stort og fint, men i virkeligheden kan det sagtens være din kæreste, som synes, du skal i bedre form, din nabo, som du gerne vil udfordre, eller måske bare din søde mor. Din arbejdsgiver kan også have en interesse i, at du kommer tilbage efter ferien i god form, eller det kan være at din lokale kaffebar gerne vil støtte dig og initiativet. Det styrer du 100% selv, og aftalen mellem dig og din(e) sponsor(er) blander vi os ikke i.

Der er forskellige måder at skaffe en sponsor på. Mest oplagt er det at spørge venner og familie, om de vil være med til at støtte op om det gode initiativ. Du kan også skrive et opslag på eksempelvis Facebook eller LinkedIn og spørge i dit netværk. Man kan sagtens have flere sponsorer, og du kan også lave interne konkurrencer mod kæresten, naboen eller kollegaerne.

2.
Tilmeld dig FANT på Farten

Tilmeld dig her: farten.fant.dk
De første 100, som tilmelder sig FANT på Farten får en hummel t-shirt med FANT på Farten logo på. Når du har tilmeldt dig, kommer der et link op, som du skal klikke på for at bestille t-shirten. Det koster 40 kr. i fragt og intet andet.

3.
brug juli måned til at opnå dine mål

Kampagnen løber i hele juli, hvor du derfor skal registrere det antal kilometer, som du bevæger dig. Har du tilmeldt dig for en uge, registrerer du blot aktivitet i den uge. FANT på Farten er udelukkende for sjov, og det er helt op til dig at sætte ambitionsniveauet. Det handler om at holde sig aktiv og samtidig støtte et godt formål.

4.
Skriv dine kilometer og sponsorer ind på hjemmesiden

På farten.fant.dk kan du skrive dine kilometer og sportsdiscipliner ind og følge med i, hvor mange penge du har samlet sammen. Vi opfordrer til, at du løbende opdaterer din side med antal kilometer, du har bevæget dig, da det er sjovt at følge med i, hvordan initiativet skrider frem.

5.
Informer din(e) sponsor(er) om din aktivitet

Når juli måned er gået, skriver du til dine sponsorer hvor mange km du fik bevæget dig og hvor meget de skal overføre til FANT på 299725. Vi skal nok sende en mail til dig om dette, når juli er gået.

Tak fordi du gør en forskel - god sommer
Hvad går dine penge til?
Pigerne på banen

Årets udgave af FANT på Farten sætter fokus på at få flere piger inkluderet i idrætsfællesskaber. Vi sender således overskuddet mod Sierra Leone, hvor dygtige lokale kvindelige trænere dagligt arbejder hårdt for netop dette.

Da det ikke er så normalt i Sierra Leone, at pigerne dyrker sport, handler det bl.a. om at få skabt en god relation til forældre, så de får en forståelse for, hvorfor det kan være en god idé at lade pigerne deltage i sport.

For at FANT kan drive endnu flere aktiviteter, kræves blandt andet vand til træning, bolde og træningsudstyr til pigerne. Derudover skal trænerne transporteres frem og tilbage fra banen, og de skal løbende uddannes for at kunne varetage opgaven.

For at du som deltager i årets FANT på Farten kan følge med i, hvad dine penge går til, vil vi herunder illustrere det med nogle beløbseksempler.

Samler du 100 kr. ind kan vi købe vand til 3 hold i en måned.

Samler du 500 kr. kan 3 piger deltage i idrætsaktiviteter på ugentlig basis i et år.

Samler vi tilsammen 10.000 kr. ind, betyder det, at 100 piger kan deltage i idrætsaktiviteter på ugentlig basis i et år.

Samler vi 25.000 kr. ind, kan 200 piger deltage i de ugentlige aktiviteter, og vi kan samtidig købe vand til deres træninger.

Når vi op på 50.000 kr. kan 300 piger deltage i ugentlige idrætsaktiviteter, og vi kan samtidig sikre, at de får idrætsudstyr som tøj og sko at træne i.

For 75.000 kr. kan vi sikre, at 400 piger kan deltage i ugentlige idrætsaktiviteter og samtidig sikre, at deres baneforhold forbedres.

For 100.000 kr. kan 500 piger deltage i ugentlige idrætsaktiviteter, og vi kan samtidig forbedre forholdene for dem i form af adgang til toiletter og omklædningsrum, når de dyrker idræt.

Hvem er FANT

Hvis du skal huske FANT for to ting, er det, at vi arbejder for at skabe bedre livsvilkår for børn og unge i udviklingslande. Og at vi bruger sport som afsæt for alt, hvad vi gør.

FAQ

Hvordan tilmelder man sig?

Du tilmelder dig ved at oprette dig som bruger her:  farten.fant.dk

Hvordan kan man finde en sponsor og hvem kan være en sponsor?

Spørg dine venner og familie og brug eventuelt dine sociale medier til at finde sponsorer i dit netværk.

Hvilke sportsgrene kan jeg deltage i?

Du kan deltage med præcis den sportsgren, som passer dig bedst. Vi bruger løb, svømning, cykling og gang som eksempler, men det kan også være ridning, boksning eller bordtennis – du sætter det selv op, så det giver mening.

Hvem kan deltage?

Alle, der har lyst, kan deltage.

Hvad går pengene til?

Dine penge går til FANT’s arbejde med at udvikle mennesker og samfund med sporten som udgangspunkt. FANT bruger menneskers motivation og kærlighed til sport til at skabe positiv forandring på forskellige niveauer og platforme. Vi tror på, at sport kan ændre verden. Se vores nuværende projekter på fant.dk/projekterne det er disse projekter du støtter som deltager i FANT på Farten.

ER DU KLAR TIL AT TILMELDE DIG?