TILMELD DIG FANT PÅ FARTEN

Tilmeld dig, det er gratis!

Initiativet starter 1. juli 2020

Læs mere om kampagnen

Hvad er FANT på Farten?

Hvad er Fant på Farten?

FANT på Farten henvender sig til privatpersoner, som kunne tænke sig at holde sig aktiv i løbet af sommeren og samtidig støtte FANT’s arbejde for, at alle mennesker i verden – uanset køn, alder, handicap eller oprindelse – får adgang til organiserede idrætsaktiviteter og fællesskaber, som skaber både personlige og samfundsmæssige forandringer.  

I løbet af juli skal man registrere al aktivitet – løb, svømning, cykling eller gang. Hver person skal skaffe sin egen sponsor, som giver et beløb til FANT pr. kilometer, den enkelte registrerer. 

Det kunne eksempelvis være et barn, som dagligt går rundt og leder efter Pokemoner. Hvis barnet i gennemsnit går 3 km om dagen, vil det på en måned være 90 km. Barnets sponsor (kunne være mor, far eller bedsteforældre) overfører, når måneden er slut, 90*det aftalte kilometerbeløb (eksempelvis 1 kr*90 = 90kr)

Alle, som tilmelder sig FANT på Farten får en hummel t-shirt og en stor portion god KARMA til deres sommerferie.

#FANTpåFarten
Brug hashtag #fantpåfarten

Brug hashtagget #fantpåfarten, så kan vi følge med i din rejse og dele dine motiverende oplevelser sammen med hele FANT-familien.

Something is wrong.
Instagram token error.

Følg FANT på @footballforanewtomorrow

Yes, jeg er med! Hvordan gør jeg?
1.
find en sponsor eller en ven

”Sponsor” lyder stort og fint, men i virkeligheden kan det sagtens være din kæreste, som synes, du skal i bedre form, din nabo, som du gerne vil udfordre, eller måske bare din søde mor. Din arbejdsgiver kan også have en interesse i, at du kommer tilbage efter ferien i god form, eller det kan være at din lokale kaffebar gerne vil støtte dig og initiativet. Det styrer du 100% selv, og aftalen mellem dig og din(e) sponsor(er) blander vi os ikke i.

2.
brug juli måned til at opnå dine mål

Kampagnen løber i hele juli, hvor du derfor skal registrere det antal kilometer, som du bevæger dig. FANT på Farten er udelukkende for sjov, og det er helt op til dig at sætte ambitionsniveauet. Det handler om at holde sig aktiv og samtidig støtte et godt formål.

3.
Dine venner eller familie donerer antal km

Der er forskellige måder at skaffe en sponsor på. Mest oplagt er det at spørge venner og familie, om de vil være med til at støtte op om det gode initiativ. Du kan også skrive et opslag på eksempelvis Facebook eller LinkedIn og spørge i dit netværk. Man kan sagtens have flere sponsorer, og du kan også lave interne konkurrencer mod kæresten, naboen eller klassekammeraten. 

4.
Modtag en hummel trøje

Som tak fordi du er med i FANT på Farten giver vi en hummel t-shirt og en stor potion god KARMA til din sommerferie. Du kan aftale med sekretariatet at hente t-shirten eller du kan få den tilsendt med en betaling på 50 kroner.

5.
Skriv dine kilometer og sponsorer ind på hjemmesiden

farten.fant.dk kan du skrive dine kilometer og sportsdiscipliner ind og løbende følge med i, hvor mange penge du har samlet sammen. Vi opfordrer til, at du løbende opdaterer din side med antal kilometer, du har bevæget dig, da det er sjovt at følge med i, hvordan initiativet skrider frem.

Hvad går dine penge til?

Dine penge går til FANT’s arbejde med at udvikle mennesker og samfund med sporten som udgangspunkt. FANT bruger menneskers motivation og kærlighed til sport til at skabe positiv forandring på forskellige niveauer og platforme. Vi tror på, at sport kan ændre verden. Se vores nuværende projekter på fant.dk/projekterne – det er disse projekter du støtter som deltager i FANT på Farten.

Hvem er FANT

FANT – Football for A New Tomorrow er en dansk humanitær organisation, der er stiftet i 2012 og arbejder for, at alle mennesker i verden – uanset køn, alder, handicap eller oprindelse – skal have adgang til organiserede idrætsaktiviteter og fællesskaber, samt at disse fællesskaber skaber både personlige og samfundsmæssige forandringer.

FAQ

Hvordan tilmelder man sig?

Du tilmelder dig ved at oprette dig som bruger her:  farten.fant.dk

Hvordan kan man finde en sponsor og hvem kan være en sponsor?

Spørg dine venner og familie og brug eventuelt dine sociale medier til at finde sponsorer i dit netværk.

Hvilke sportsgrene kan jeg deltage i?

Du kan deltage med præcis den sportsgren, som passer dig bedst. Vi bruger løb, svømning, cykling og gang som eksempler, men det kan også være ridning, boksning eller bordtennis – du sætter det selv op, så det giver mening.

Hvem kan deltage?

Alle, der har lyst, kan deltage.

Hvad går pengene til?

Dine penge går til FANT’s arbejde med at udvikle mennesker og samfund med sporten som udgangspunkt. FANT bruger menneskers motivation og kærlighed til sport til at skabe positiv forandring på forskellige niveauer og platforme. Vi tror på, at sport kan ændre verden. Se vores nuværende projekter på fant.dk/projekterne det er disse projekter du støtter som deltager i FANT på Farten.

ER DU KLAR TIL AT TILMELDE DIG?