TILMELD DIG FANT PÅ FARTEN

Tilmeld dig, det er gratis!

Initiativet starter 1. juli 2021

Læs mere om kampagnen

Hvad er FANT på Farten?

Hvad er Fant på Farten?

FANT på Farten henvender sig til personer, som kunne tænke sig at holde sig aktiv i løbet af sommeren og samtidig støtte FANT’s arbejde for, at alle mennesker i verden – uanset køn, alder, handicap eller oprindelse – får adgang til organiserede idrætsaktiviteter og fællesskaber, som skaber både personlige og samfundsmæssige forandringer. Helt konkret samler vi i år ind til at anlægge en kunstgræsbane i klubben Aberdeen i Freetown, Sierra Leone. I videoen herunder kan du se, hvorfor vi mener det gør en forskel at få anlagt sådan en bane.

I løbet af juli skal man registrere al aktivitet – løb, svømning, cykling, rulleskøjteløb eller gang. Hver person skal skaffe sin egen sponsor/sponsorer, som giver et beløb til FANT pr. kilometer, den enkelte registrerer.

Det kunne eksempelvis være et barn, som dagligt løber på rulleskøjter. Hvis barnet i gennemsnit løber 5 km om dagen, vil det på en måned være 150 km. Barnets sponsor (det kunne være forældre, nabo eller bedsteforældre) overfører, når måneden er slut, 150*det aftalte kilometerbeløb (eksempelvis 1 kr*150= 150kr)

De første 150, som tilmelder sig FANT på Farten får en hummel t-shirt, og alle deltagere får en god portion KARMA til deres sommerferie.

BRUG HASHTAG #FANTPÅFARTEN

Brug hashtagget #fantpåfarten, så kan vi følge med i din rejse og dele dine motiverende oplevelser sammen med hele FANT-familien.

#FANTpåFarten

ceciliehauerberg fik en spontan idé en tirsdag formiddag. Det blev til FANT på Farten #fantpåfarten. Med hjælp fra vores fantastiske frivillige greb det om sig og i juli har 105 mennesker været med til at løbe, cykle, gå, svømme osv for at samle penge ind til footballforanewtomorrow det har været SÅ motiverende og fedt både at være med og at se videoer og billeder fra alle deltagere, ikke mindst min egen familie 💚. Det lykkedes mit vrag af en krop at ramme 202 km. TUSIND TAK til mine fantastiske sponsorer for at motivere og bakke op. Jeg sender en besked til jer mandag men I er velkomne til allerede nu at overføre det aftalte beløb til 299725. Husk at skrive Josephine Touray. #fantpåfarten #vigørdetigennæsteår 💪🏾💪🏾💚💚 ...

121 7

Så fik vi sluttet sidste dag af i denne måned hvor Malthe har cyklet og samlet penge ind til #fantpåfarten og Malthe endte med at cykle 105 km i denne måned 💪🏻👏🏻vi er total stolte 😍 #tarzanmariboe steffenmariboe #cykling #samlerpengeind #seje #5år #105km #1måned #juli #sejt #stolt #stolteforældre #instacycling ...

18 4

Fant På Farten

I juli måned skal jeg løbe for footballforanewtomorrow , der samler penge ind til anlæggelsen af en kunstgræsbane i Freetown, Sierra Leone.
Det er nemt at støtte og du kan støtte med alt fra 1 kr pr løbet kilometer, så denne gang er der ingen undskyldninger for ikke at støtte 😏 - du skriver bare i kommentarfeltet hvor meget du vil støtte med pr kilometer som jeg løber.

#fantpåfarten
josephinetouray
hummelsport
sannetroelsgaard
signevadgaard
rasmustantholdt
ceciliehauerberg
...

7 0

Hjælp mig med at gøre verden en lille smule bedre…
#fantpåfarten
...

45 1

I dag går min store sommercykeltur igang og dermed også min deltagelse i #fantpåfarten 🙌 det danske sommerland skal endnu engang udforskes, samtidig med at jeg samler penge ind til FANT. Vil du være med? Du kan bakke mig op med lige det beløb du har lyst til, og lige det antal kilometer du vil se mig svede 😅 Alle pengene går til FANT og arbejdet i Afrika - og til at få min cykeltur til at være meget bedre ❤️ ...

77 4

Løb for velgørenhed i aftensolen
footballforanewtomorrow josephinetouray hummelsport ceciliehauerberg
#fantpåfarten
...

7 0

Følg FANT på @footballforanewtomorrow

Yes, jeg er med! Hvordan gør jeg?
1.
Tilmeld dig FANT på Farten

Tilmeld dig her: farten.fant.dk
De første 150, som tilmelder sig FANT på Farten får en hummel t-shirt med FANT på Farten logo på. Når du har tilmeldt dig, kan du bestille t-shirten via din Fant på Farten profil. Det koster 70 kr. i fragt og intet andet.

2.
find en sponsor eller en ven

”Sponsor” lyder stort og fint, men i virkeligheden kan det sagtens være din kæreste, som synes, du skal i bedre form, din nabo, som du gerne vil udfordre, eller måske bare din søde mor. Din arbejdsgiver kan også have en interesse i, at du kommer tilbage efter ferien i god form, eller det kan være at din lokale kaffebar gerne vil støtte dig og initiativet. Det styrer du 100% selv, og aftalen mellem dig og din(e) sponsor(er) blander vi os ikke i.

3.
brug juli måned til at opnå dine mål

Kampagnen løber i hele juli, hvor du derfor skal registrere det antal kilometer, som du bevæger dig. FANT på Farten er udelukkende for sjov, og det er helt op til dig at sætte ambitionsniveauet. Det handler om at holde sig aktiv og samtidig støtte et godt formål.

4.
Skriv løbende dine kilometer og sponsorer ind på hjemmesiden

Der er forskellige måder at skaffe en sponsor på. Mest oplagt er det at spørge venner og familie, om de vil være med til at støtte op om det gode initiativ. Du kan også skrive et opslag på eksempelvis Facebook eller LinkedIn og spørge i dit netværk. Man kan sagtens have flere sponsorer, og du kan også lave interne konkurrencer mod kæresten, naboen eller klassekammeraten.

5.
Donér dine kilometer

Når juli måned er gået, er det tid til at dine sponsorer skal donere til FANT. Betalingen foregår via MobilePay, og du er selv ansvarlig for at få kontaktet dine FANTastiske sponsorer og regne ud, hvor meget de hver især skal donere. Men du modtager meget mere information fra os, når vi kommer så langt.

Hvad går dine penge til?

Dine penge går til FANT’s arbejde med at udvikle mennesker og samfund med sporten som udgangspunkt. FANT bruger menneskers motivation og kærlighed til sport til at skabe positiv forandring på forskellige niveauer og platforme. Vi tror på, at sport kan ændre verden. Se vores nuværende projekter på fant.dk/projekterne – det er disse projekter du støtter som deltager i FANT på Farten. Endnu mere konkret samler vi i år ind til at anlægge en kunstgræsbane. Ovenfor ser du Sekretariatsleder, Cecilie Hauerberg, fortælle om det projekt.

Klik på billederne for at se dem i større format eller download dem og brug dem på dine sociale medier til at finde sponsorer. 

Hvem er FANT

FANT – Football for A New Tomorrow er en dansk humanitær organisation, der er stiftet i 2012 og arbejder for, at alle mennesker i verden – uanset køn, alder, handicap eller oprindelse – skal have adgang til organiserede idrætsaktiviteter og fællesskaber, samt at disse fællesskaber skaber både personlige og samfundsmæssige forandringer.

FAQ

Hvordan tilmelder man sig?

Du tilmelder dig ved at oprette dig som bruger her:  farten.fant.dk

Hvordan kan man finde en sponsor og hvem kan være en sponsor?

Spørg dine venner og familie og brug eventuelt dine sociale medier til at finde sponsorer i dit netværk.

Hvilke sportsgrene kan jeg deltage i?

Du kan deltage med præcis den sportsgren, som passer dig bedst. Vi bruger løb, svømning, cykling og gang som eksempler, men det kan også være ridning, boksning eller bordtennis – du sætter det selv op, så det giver mening.

Hvem kan deltage?

Alle, der har lyst, kan deltage.

Hvad går pengene til?

Dine penge går til FANT’s arbejde med at udvikle mennesker og samfund med sporten som udgangspunkt. FANT bruger menneskers motivation og kærlighed til sport til at skabe positiv forandring på forskellige niveauer og platforme. Vi tror på, at sport kan ændre verden. Se vores nuværende projekter på fant.dk/projekterne det er disse projekter du støtter som deltager i FANT på Farten.

ER DU KLAR TIL AT TILMELDE DIG?