Bliv frivillig
Vil du være en del af FANT-teamet?

Kunne du tænke dig spændende arbejdsopgaver for en organisation, der via sportens glæde gør en forskel for udsatte og sårbare grupper i Sierra Leone og Ghana? Og er du initiativrig og nytænkende? Så kan FANT tilbyde dig et frivilligjob i ”TEAM-FANT”, hvor du får muligheden for at udforske og opfinde nye muligheder for organisationen. Det giver også noget, du kan skrive på dit CV og måske en rejseoplevelse af unik karakter til Sierra Leone. Derudover et netværk af andre kreative unge, som også brænder for at gøre verden til et mere retfærdigt sted.

Faktisk er TEAM-FANT opdelt i to forskellige frivilliggrupper – én gruppe som vi kalder ”Event og Kampagne” og én gruppe som vi kalder ”Projektmonitorering”. Her får du en lille uddybning af de to forskellige grupper:

Frivilliggrupper
fant_farten

Event og Kampagne

I denne gruppe arbejder de frivillige med diverse events og kampagner i Danmark, som skal hjælpe med at skabe opmærksomhed om FANT og fundraisere til vores projekter i Sierra Leone og Ghana. Du er som frivillig med i hele processen fra ideskabelse → planlægning → udførelse → evaluering. Der er brug for mange forskellige kompetencer i denne gruppe, de vigtigste egenskaber er selvstændighed og drive.

fant-cecilie-hauerberg-opringning

PROJEKTMONITORERING

Denne frivilliggruppe er for dig, som enten har erfaring eller en relevant uddannelse inden for udviklingsarbejde og gerne vil ”nørde” ned i begrebet udviklingsarbejde. Som frivillig i denne gruppe er du med i hele processen omkring et udviklingsprojekt fra idetænkning → formulering af projektansøgninger → monitorering → evaluering.

Kontakt os, hvis det har fanget din interesse på mailen: fant@fant.dk