Bliv frivillig

Kunne du tænke dig spændende arbejdsopgaver for en organisation, der via fodboldens glæde gør en kæmpe forskel for børn og unge i Sierra Leone? Og er du initiativrig og nytænkende? Så kan FANT tilbyde dig et frivilligjob i ”Team FANT”, hvor du får muligheden for at udforske og opfinde nye muligheder for organisationen. Det giver også noget, du kan skrive på dit CV og måske en rejseoplevelse af unik karakter til Sierra Leone. Derudover et netværk af andre kreative unge, som også brænder for at gøre verden til et mere retfærdigt sted.

Arbejdsopgaverne er primært indenfor områderne: planlægning af events, marketing, sociale medier, fundraising mm. Arbejdsbyrden er varierende, og det forventes, at de enkelte frivillige selv er med til at skabe deres egen rolle i organisationen. Selvstændighed og drive er derfor nøgleord for de personer, FANT er på udkig efter til ”Team FANT”.

Frivilliggruppen har base på Nørrebro, hvor gruppen mødes til koordinerende møder månedligt. Som udgangspunkt planlægges og eksekveres aktiviteter i Danmark, men inspirationsture til Sierra Leone kan blive aktuelle.

Kontakt vores frivilligkoordinator Kanishka Sons Sina, hvis det har fanget din interesse på mailen: kanishka@fant.dk

Aktuelle frivilligjob