Vær med til Mandsholdets Tredje Halvleg m. Landsholds-lars, Søren Poppe, Victor Lander og Ulf Laursen
FANT og Mandsholdet inviterer dig til en aften med kammeratskab, øl, mad, underholdning og kåringen af Årets Kammerat

Vært: Anders Hagen

Amager Bio, den 27. november klokken 18.30-21.00

Mandsholdet inviterer sammen med FANT alle vores bedste kammerater med ind i omklædningsrummet til 3. halvleg til en iskold bajer hvor vi hylder kammeratskabet.

Vi har inviteret Landsholds-Lars med så vi er sikret nogle gode røverhistorier fra landsholdsdagene og får besøg af Victor lander og Ulf Laursen til at holde den gode stemning!

Ingen 3. halvleg uden noget godt dansk musik at skråle med på, så derfor har Mandsholdet overtalt vores kammerat Søren Poppe til at komme og spille Danmarks Drenge til han segner.

Og helt i 3. halvlegs ånd skal der naturligvis også deles både priser og bøder ud til højre og venstre. Så kom og fejre 3. halvleg med Mandsholdet og FANT med live interview, stand-up og musik om danske drenge!

Vi har kun 300 billetter, så skynd dig at få købt din billet her, hvis du er en rigtig kammerat.

‘Overskuddet fra arrangementet går til etableringen af en kunstgræsbane i Sierra Leone, som bliver FSA’s nye hjemmebane.

Årets kammerat

FANT og Mandsholdet uddeler sammen prisen “Årets Kammerat”. En pris, der gives til en person der har gjort noget særligt for at styrke fællesskabet omkring seriefodbold.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe øl og vand. Mandsholdet giver første runde og en stadionplatte inden vi starter. Du er også velkommen til at blive hængende til en stift eller to bagefter.