Støt Fant gennem dit elforbrug

Få grøn strøm og støt Fant samtidig

Fant har sammen med Forskel sammensat et grønt el-produkt, hvor du kan donere hele overskuddet fra dit strømforbrug direkte til Fant og samtidig få grøn strøm uden, at det koster dig ekstra.

Forskels eneste indtjening er et abonnement på 19 kr. pr. mdr., som går til at dække administrationen og sikre, at de fortsat kan tilbyde deres koncept. For en gennemsnitlig husstand svarer det til en donation på 400 kr. årligt, og så får man endda et skattefradrag for hele donationen, som automatisk registreres på selvangivelsen.

Forskel er Danmarks nye velgørende energiselskab, der bygger på ideen om at implementere velgørenhed i et alment el-forbrug – uden ekstra omkostning. Vi har teamet op med 15 seje velgørende organisationer, og det er netop en af disse du kan vælge at støtte gennem din el-regning. Vi har skåret kraftigt ned på vores omkostninger, så der er plads til en bæredygtig forretningsmodel, hvor hele fortjenesten på dit strømforbrug doneres til lige netop den velgørende organisation du ønsker. Forskel er sat i verden grundet tre drømme og missioner; Vi vil gøre velgørenhed til en forankret del af danskernes almene forbrug, vi vil være med til at øge den grønne omstilling, og vi vil gøre det nemt og overskueligt at være el-kunde i Danmark.
Vi håber du vil bruge din energi på at gøre en forskel!

Læs mere om Forskels koncept og tilmeld dig her

Udfyld formularen og vælg “FANT” som organisation.