De FANTastiske 3

FANT har med LeoVegas som samarbejdspartner fået mulighed for at tilknytte 3 seje personer/foretagende, som skal hjælpe med at fundraise til og sætte fokus på vores arbejde i forbindelse med sommerens EM i fodbold. Vi kalder dem De FANTastiske 3.

LeoVegas har indvilget i at fordoble al indtjening, der kommer ind på De FANTastiske 3’s kampagner.

Hver af De FANTastiske 3 giver sit bud på, hvorfor sport er så stærkt et redskab at bruge til at skabe bedre livsvilkår for børn og unge i nogle af verdens fattigste lande. Sport er sjovt, sport skaber glæde og sport skaber fællesskaber. Det illustrerer de tre kampagner på hver sin måde samtidig med, at de viser noget frem som er unikt for ambassadøren

Fodboldministeriet
BOEDEKASSEN.DK

Podcasten Fodboldministeriet består af Landsholdsspiller Lars Jacobsen, Christian Wolny og producer Sture Sandø og er efter eget udsagn en jammerlig podcast spækket med anekdoter og skarpe holdninger til fodboldverdenen og i særdeleshed seriebold.

Fodboldministeriets kampagne hedder boedekassen.dk. Her er mantraet:

”Gør noget godt, når du gør noget dumt”

Stort set alle fodbold- og håndboldhold har en bødekasse. Bødekasseformanden sørger med hård hånd for at samle penge ind til en afslutningsfest, men nu opfordrer Fodboldministeriet alle hold uanset række til at holdet donerer en lille del af bødekassen til FANT. Det kunne eksempelvis være alle bøder givet for gule kort. Hver uge har podcasten givet plads til et indslag om Bødekassen, og her er der basis for et godt grin, når bødelister eller anekdoter læses op fra forskellige hold.

Fodboldministeriet er naturligvis selv tilmeldt boedekassen.dk og pungede ud med 770 kr. for første halvdel af sæsonen.

Når EM nærmer sig, udtrækker Fodboldministeriet en vinder af en præmie, som har relation til EM i fodbold. Præmien udtrækkes blandt alle tilmeldte hold.

Støt fodboldministeriets kampagne og vær med i konkurrencen ved at tilmelde dit hold her: www.boedekassen.dk

Jonathan Richter
#COMEBACKSTRONGER T-SHIRT

Jonathan Richter blev i 2009 ramt af lynet under en træningskamp for superligaholdet FC Nordsjælland. Efter at have været død i 41 minutter og ligget i koma i 11 dage, stod det hurtigt klart, at Jonathans venstre ben måtte amputeres for at han ville overleve. Jonathan er om nogen beviset på, at det er muligt at have et fantastisk liv på trods af en så markant ændring af livet.

Derfor er Jonathan den perfekte ambassadør for Flying Stars Amputees, som er en af FANTs samarbejdspartnere i Sierra Leone. FANT og Flying Stars Amputees driver i fællesskab et projekt, som forsøger at skabe bedre levevilkår for mennesker med et handicap i Sierra Leone.

Jonathan har besøgt holdet i 2019 og har således set og mærket den positive energi, der omgiver disse fodboldspillere. Jonathans kampagne hedder #comebackstronger

Jonathan er afsender på en t-shirt med en broderet mand, som mangler et ben.

Køb t-shirten via FANT shoppen

Taisho
TAISHO PLAKATEN

Bag Taisho står iværksætterne Ida Holm og Mads Taiki, som i 2019 med charme og god indretningsstil vandt Nybyggerne og herefter startede deres egen webshop, som både sælger plakater og japansk keramik. Ida er dansk, Mads er halvt japansk, og deres stil er derfor en blanding af nordisk og japansk.

Ida har designet en plakat, som illustrerer FANTs arbejde med børn. Legen med en bold, bare fødder og de smukke farver i det afrikanske landskab. Resultatet er smukt, og du kan vælge størrelse og farve alt efter, hvad der passer ind i dit hjem.

Støt Taishos kampagne ved at købe plakaten, som sælges via Taishos hjemmeside fra februar. Men bare rolig – overskuddet går selvfølgelig til FANT, og på lige vis med de andre to kampagner fordobler LeoVegas alle beløb som kommer ind.

Køb plakaten via Taishō webshoppen