Bestyrelsen

Bestyrelsen

Fants bestyrelse består af seks medlemmer. Bestyrelsen rapporterer om foreningens arbejde ved hver generalforsamling, superviserer foreningens arbejde, er medbestemmende i forbindelse med forslag til fremtidige og nye aktiviteter og kan ligeledes betragtes som repræsentanter for Fant.

Cecilie Hauerberg

Cecilie er medstifter af fant samt CEO i organisationen. Hun har ansvaret for den daglige ledelse og drift af organisationen i både Danmark og Sierra Leone. Hun har en bachelor i Geografi og Internationale udviklingsstudier fra Roskilde Universitet og videre en kandidatgrad i Afrikastudier fra Københavns Universitet.

E-mail: cecilie@fant.dk

Louise
Louise Dalsgaard

Louise er cand.comm i Journalistik fra Roskilde Universitet. Til daglig arbejder hun som journalist på DR Nyheder – primært med kriminal- og retsstof. Louise har desuden erfaring med PR og Media Relations fra kommunikationsbureauet Relationspeople og radioproduktion fra Radio24syv.

E-mail: louise.dalsgaard@hotmail.com

Josephine Touray

Josephine Touray er 37 år, gift med Søren og mor til Joanna. Hendes far er fra Gambia, og det er selvfølgelig der, hendes forkærlighed for Afrika kommer fra. Josephine har spillet 115 håndboldlandskampe for Danmark og scoret 360 mål. Hun har dog lagt håndboldkarrieren på hylden og blevet uddannet Cand.Merc.Jur. Hun arbejder som Executive Manager i forsikringsselskabet AIG.

E-mail: josephinetouray@gmail.com

Asger Juhl

Asger er 37 år og arbejder til daglig som journalist og morgenvært på Radio24syv. Privat har han to børn og bor på Amager. Ved siden af arbejdet er Asger tilmeldt Afrikanske Studier på Københavns Universitet, hvor han tager en professionel Master. Asger har tidligere beskæftiget sig med Afrika via journalistik og som frivillig i FN-forbundet, hvor han i nogle måneder arbejdede i Kampala med kapacitetsopbygning af det ugandiske FN-forbund.

E-mailasju@radio24syv.dk

Christian Lund Nielsen

Christian er cand.soc i Politik og Administration fra Roskilde Universitet og er specialiseret inden for områderne børn og unge, undervisning og uddannelse. Christian har erfaring fra Ungdommens Røde Kors, hvor han blandt andet har arbejdet med organisationens billede udadtil. Ydermere har han erfaring fra Undervisningsministeriet.

E-mail: christianlundn@gmail.com

Christian Hedegaard

Christian er cand. soc. i Udviklingsstudier fra Aalborg Universitet. Han har igennem flere år arbejdet i det danske NGO miljø bl.a. med projektledelse, frivillighed og fundraising. Til dagligt arbejder Christian med procesledelse og fundraising ved VIA University College.

E-mail: christian@fant.dk