Bestyrelsen

FANTs bestyrelse består af 6 medlemmer. Bestyrelsen rapporterer om foreningens arbejde ved hver generalforsamling, superviserer foreningens arbejde, er medbestemmende i forbindelse med forslag til fremtidige og nye aktiviteter og kan ligeledes betragtes som repræsentanter for FANT.

Morten Crone Sejersbøl
FORMAND

Morten er uddannet cand.comm. fra RUC og har lang erfaring som journalist på medier som Jyllands-Posten, Ritzau, TV3 og som sportschef på både Berlingske og B.T. Han har derfor et stort netværk inden for såvel idrætsverdenen som mediebranchen i Danmark. Siden foråret 2018 har han arbejdet i kommunikationsbranchen som seniorrådgiver hos Geelmuyden Kiese.

E-mail: morten@fant.dk

Thomas Mandrup
NÆSTFORMAND

Thomas er lektor og PhD (KU) ved Forsvarsakademiet og Stellenbosch University i Sydafrika. Han har desuden en Master i Afrikastudier og er Scient. Soc fra Roskilde Universitet. Han har boet og arbejdet i Afrika igennem en årrække, og arbejder primært med freds- og sikkerhedsspørgsmål i Afrika. Thomas har desuden arbejdet som ungdomstræner både på bredde og eliteniveau igennem mange, seneste i B1903 og før det i Albertslund IF.

E-mail: thomasm@belpark.sun.ac.za

Ralf Jannick Lundby Nielsen
KASSERER

Ralf er uddannet i Agricultural Economics fra Københavns Universitet og arbejder til dagligt i den finansielle sektor, hvor han gør sig i ledelse, strategisk rådgivning og projekteksekvering. Ralf er en østjyde der elsker fodbold, er A-licenstræner og bosat i Nordsjælland med sin kone og tre drenge.

E-mail: ralflundby@gmail.com

louisedalsgaard
Louise Dalsgaard
BESTYRELSESMEDLEM

Louise er cand.comm i Journalistik fra Roskilde Universitet. Til daglig arbejder hun som journalist på DR Nyheder – primært med kriminal- og retsstof. Louise har desuden erfaring med PR og Media Relations fra kommunikationsbureauet Relationspeople og radioproduktion fra Radio24syv.

E-mail: louise.dalsgaard@hotmail.com

Ulrik Feldskov Juul
BESTYRELSESMEDLEM

Ulrik er Cand. Phil. Comm, Aalborg Universitet. Har været partner/creative director på div.reklamebureauer, Creative Director hos LEGO samt PR, Karma & Communication Manager hos hummel.  Driver nu virksomheden FELDSKOV & JUUL o.a. Arbejder med værdibaseret kommunikation – og med at sikre sammenhæng mellem bæredygtighed, socialt engagement og forretningsudvikling. Ulrik har arbejdet med FANT projekter de sidste 2 år, har besøgt projekterne i Sierra Leone og har desuden været engageret i projekter omkring Ombold (Hjemløselandsholdet), LykkeLiga, girlpowerorg.com, LGBT+ rettigheder indenfor sport mm.

E-mail: ulrik@feldskovjuul.dk

Lene Mikkelsen
BESTYRELSESMEDLEM

Lene har en cand.mag. i Organisation og Ledelse fra Aalborg Universitet. Til daglig er hun produktansvarlig for medlemmer og donationskoncepter hos Kræftens Bekæmpelse. Lene er stor sportsfan, bor på Nørrebro og er oprindeligt fra Nordjylland.

E-mail: lene_m3@hotmail.com