Bestyrelsen

FANTs bestyrelse består af seks medlemmer. Bestyrelsen rapporterer om foreningens arbejde ved hver generalforsamling, superviserer foreningens arbejde, er medbestemmende i forbindelse med forslag til fremtidige og nye aktiviteter og kan ligeledes betragtes som repræsentanter for FANT.

Christian Lund Nielsen
FORMAND

Christian er cand.soc i Politik og Administration fra Roskilde Universitet og er specialiseret inden for områderne børn og unge, undervisning og uddannelse. Christian har erfaring fra Ungdommens Røde Kors, hvor han blandt andet har arbejdet med organisationens billede udadtil. Ydermere har han erfaring fra Undervisningsministeriet.

E-mail: christianlundn@gmail.com

Josephine Touray
NÆSTFORMAND

Josephine Touray er 37 år, gift med Søren og mor til Joanna. Hendes far er fra Gambia, og det er selvfølgelig der, hendes forkærlighed for Afrika kommer fra. Josephine har spillet 115 håndboldlandskampe for Danmark og scoret 360 mål. Hun har dog lagt håndboldkarrieren på hylden og blevet uddannet Cand.Merc.Jur. Hun arbejder som Executive Manager i forsikringsselskabet AIG.

E-mail: josephine@fant.dk

louisedalsgaard
Louise Dalsgaard
KASSERER

Louise er cand.comm i Journalistik fra Roskilde Universitet. Til daglig arbejder hun som journalist på DR Nyheder – primært med kriminal- og retsstof. Louise har desuden erfaring med PR og Media Relations fra kommunikationsbureauet Relationspeople og radioproduktion fra Radio24syv.

E-mail: louise.dalsgaard@hotmail.com

Thomas Rydahl
BESTYRELSESMEDLEM

Thomas er forfatter, foredragsholder og storyteller og har en fortid som kommunikationsrådgiver. Han har blandt andet lavet arbejde for NGO’er som Røde Kors, Scleroseforeningen og Gigtforeningen – og brands som Danske Spil, Änglamark og Tryg. Netop nu arbejder han på sin femte roman, en børnebog og en spillefilm.

Morten Crone Sejersbøl
BESTYRELSESMEDLEM

Morten er uddannet cand.comm. fra RUC og har lang erfaring som journalist på medier som Jyllands-Posten, Ritzau, TV3 og som sportschef på både Berlingske og B.T. Han har derfor et stort netværk inden for såvel idrætsverdenen som mediebranchen i Danmark. Siden foråret 2018 har han arbejdet i kommunikationsbranchen som seniorrådgiver hos Geelmuyden Kiese.

E-mail: morten@fant.dk

Lene Mikkelsen
BESTYRELSESMEDLEM

Lene har en cand.mag. i Organisation og Ledelse fra Aalborg Universitet. Til daglig er hun produktansvarlig for medlemmer og donationskoncepter hos Kræftens Bekæmpelse. Lene er stor sportsfan, bor på Nørrebro og er oprindeligt fra Nordjylland.

E-mail: lene_m3@hotmail.com