Bestyrelsen

Bestyrelsen

Fants bestyrelse består af seks medlemmer. Bestyrelsen rapporterer om foreningens arbejde ved hver generalforsamling, superviserer foreningens arbejde, er medbestemmende i forbindelse med forslag til fremtidige og nye aktiviteter og kan ligeledes betragtes som repræsentanter for Fant.

Cecilie Hauerberg

Cecilie er medstifter af fant samt CEO i organisationen. Hun har ansvaret for den daglige ledelse og drift af organisationen i både Danmark og Sierra Leone. Hun har en bachelor i Geografi og Internationale udviklingsstudier fra Roskilde Universitet og videre en kandidatgrad i Afrikastudier fra Københavns Universitet.

E-mail: cecilie@fant.dk

Louise
Louise Dalsgaard

Louise er cand.comm i Journalistik fra Roskilde Universitet. Til daglig arbejder hun som journalist på DR Nyheder – primært med kriminal- og retsstof. Louise har desuden erfaring med PR og Media Relations fra kommunikationsbureauet Relationspeople og radioproduktion fra Radio24syv.

E-mail: louise.dalsgaard@hotmail.com

Josephine Touray

Josephine Touray er 37 år, gift med Søren og mor til Joanna. Hendes far er fra Gambia, og det er selvfølgelig der, hendes forkærlighed for Afrika kommer fra. Josephine har spillet 115 håndboldlandskampe for Danmark og scoret 360 mål. Hun har dog lagt håndboldkarrieren på hylden og blevet uddannet Cand.Merc.Jur. Hun arbejder som Executive Manager i forsikringsselskabet AIG.

E-mail: josephine@fant.dk

Kristian Fredslund Andersen

Kristian er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og arbejder til daglig som kommunikationschef i fodboldklubben Randers FC. Han har tidligere arbejdet som journalist for blandt andet Randers Amtsavis, TV2 Østjylland og TV3 Sport. Var i 2014 med FANT i Sierra Leone for at fortælle om FANT’s arbejde via videoer.

Christian Lund Nielsen

Christian er cand.soc i Politik og Administration fra Roskilde Universitet og er specialiseret inden for områderne børn og unge, undervisning og uddannelse. Christian har erfaring fra Ungdommens Røde Kors, hvor han blandt andet har arbejdet med organisationens billede udadtil. Ydermere har han erfaring fra Undervisningsministeriet.

E-mail: christianlundn@gmail.com

Thomas Rydahl

Thomas har i sine mange år på reklamebureau arbejdet et års tid i Røde Kors og med en del med NGO’er og deres mange forskellige problemstillinger. Derfor har han også stor erfaring med at tænke kommunikation i sociale medier og med at bruge storytelling på en ærlig og ligefrem måde.

Thomas er forfatter til den prisbelønnede roman ”Eremitten”, og skriver lige nu på sin fjerde roman, denne gang sammen med to andre forfattere. Han elsker dokumentarfilm, langhårede filosofiske debatter og craft beer.