FANT og Dreamtown har vundet Børnenes U-landskalender 2023

FANT og organisationen Dreamtown, der også arbejder i Sierra Leone, har i fællesskab budt ind på Børnenes U-landskalender med projekter, og vi vandt udbuddet. Det betyder, at vi i fællesskab vil få mulighed for at fortælle om alle de fantastiske børn og unge, vi møder i Sierra Leone. Og så giver det en pose penge...

FANT og organisationen Dreamtown, der også arbejder i Sierra Leone, har i fællesskab budt ind på Børnenes U-landskalender med projekter, og vi vandt udbuddet.

Det betyder, at vi i fællesskab vil få mulighed for at fortælle om alle de fantastiske børn og unge, vi møder i Sierra Leone. Og så giver det en pose penge til vores arbejde med at skabe muligheder for, at disse børn og unge kan dyrke sport – drømme og få en uddannelse.

Vi skal sammen med DANIDA og DR fortælle historier om sport og fodbold, uddannelse, byer og drømme og seje unge, der surfer på Vestafrikas vilde bølger. Piger, der drømmer om at blive verdens bedste fodboldspillere. Piger, der drømmer om at være it-eksperterne, når computeren går i stykker.

Ramasjang og Ultra komme på besøg i Sierra Leone, der vil være undervisningsforløb på omkring 1.000 danske skoler, danske børn skal sende sportssko til Sierra Leone, man vil kunne læse om børn og unge fra Sierra Leone på julekalenderen med de 24 låger og meget mere.

Dreamtown er ligesom FANT en mindre dansk organisation, der arbejder med børn og unge i Sierra Leone. Deres fokus er især på uddannelse. Vi supplerer hinanden virkelig godt, og det er faktisk første gang, at to organisationer får lov til at få U-landskalenderen sammen. Det er vi ret stolte over!

Vi kommer til at fortælle mere hen ad vejen – følg også med på vores instagram og facebook!

Og så kan du læse mere om U-landskalenderen og vores projekt på hjemmesiden Globalnyt.dk.