FANT får nyt navn

FANT får nyt navn For 10 år siden startede FANT med at lave projekter i Sierra Leone. Fælles for projekterne var, at fodbolden var i centrum.Grundtanken i dag er præcis den samme: Gennem sportens stærke fællesskab skaber vi bedre livsvilkår for børn og unge i nogle af verdens fattigste lande. Men vi har spredt os over...

FANT får nyt navn

For 10 år siden startede FANT med at lave projekter i Sierra Leone. Fælles for projekterne var, at fodbolden var i centrum.Grundtanken i dag er præcis den samme: Gennem sportens stærke fællesskab skaber vi bedre livsvilkår for børn og unge i nogle af verdens fattigste lande. Men vi har spredt os over flere sportsgrene og er meget mere end fodbold – derfor blev det på en ekstraordinær generalforsamling mandag den 10. oktober besluttet at skippe ’football’ i vores navn, så vi nu er FANT – For A New Tomorrow.

Nyt navn, samme fokus: med sporten i fokus kæmper vi FOR A NEW TOMORROW!

Medlemskontingent
På generalforsamlingen blev det også besluttet, at kontingentet for medlemmer fremover er 200 kroner årligt. Alle månedlige betalere har modtaget en mail med mulighed for at få ændret medlemskabet. Hvis du har spørgsmål til det nye kontingent, så send en mail til fant@fant.dk.