Fantastiske handler, der støtter FANT

På torsdag den 21. oktober kl.19.30 slår Odendo & Tjarry de virtuelle døre op til en kæmpe liveauktion på Facebook, hvor 5% af omsætningen går ubeskåret til FANT. På liveauktionen kan du gøre en fantastiske handel på knivskarpe køb-nu tilbud, som primært vil være bolig- og interiørprodukter. Du vil blive præsenteret for alt fra boligtekstiler og lysestager til opbevaringsløsninger og...

Liveauktion reklame

På torsdag den 21. oktober kl.19.30 slår Odendo & Tjarry de virtuelle døre op til en kæmpe liveauktion på Facebook, hvor 5% af omsætningen går ubeskåret til FANT.

På liveauktionen kan du gøre en fantastiske handel på knivskarpe køb-nu tilbud, som primært vil være bolig- og interiørprodukter. Du vil blive præsenteret for alt fra boligtekstiler og lysestager til opbevaringsløsninger og køkkentilbehør – alt sammen til priser, du ikke kan finde hos andre webshops.

Om Odendo & Tjarry

Tjarry.dk er en livsstilswebshop med møbler, interiør og velvære – kort sagt alt til dig og din bolig. Tjarry.dk er en del af Odendo-familien og sammen har vi indsamlet mere end 30.000.000 kr. til gode formål.

Odendo.dk er en auktionsplatform, hvor du kan gøre fantastiske handler på auktion, og samtidig støtte et godt formål med 5 % af salgsprisen på de auktioner du vinder. Der udløber dagligt 100-vis af spændende auktioner.

Husk at du også kan støtte FANT gennem auktionerne på Odendo.dk. Her støtter du ligeledes med 5% af salgsprisen, når du vinder en auktion.

Du kan besøge FANTs auktionsside her: https://www.odendo.dk/FANT—football-for-a-new-tomorrow