FANT på Farten 2021 hjalp drømmen på vej med 148.988 kroner

322 deltagere løb, cyklede, rullede og svømmede i alt 65.432 km. Vi havde en drøm om at kunne anlægge en brugt kunstgræsbane i Aberdeen i Freetown, og den drøm er kommet meget tættere på denne sommer. I starten af sommeren fik vi nemlig den glædelige nyhed, at vi kunne overtage AGFs træningsbane, som skulle skiftes...

322 deltagere løb, cyklede, rullede og svømmede i alt 65.432 km.

Vi havde en drøm om at kunne anlægge en brugt kunstgræsbane i Aberdeen i Freetown, og den drøm er kommet meget tættere på denne sommer.

I starten af sommeren fik vi nemlig den glædelige nyhed, at vi kunne overtage AGFs træningsbane, som skulle skiftes ud. Banen er nu rullet sammen og ligger klar til at blive sendt afsted, så snart regnsæsonen er slut i Sierra Leone.

Men for at kunne anlægge banen kræves en masse materialer, blandt andet sand, maskiner og mandetimer – det er dyrt, og vi er derfor ekstremt taknemmelige for den store indsats de 322 deltagere lagde i FANT på Farten. Sammen med alle deres skønne sponsorer samlede de nemlig i alt 148.988kr. Det er penge, som i den grad hjælper projektet på vej.

Vi glæder os til at kunne opdatere om projektet her på siden og på vores sociale medier senere på året.