Nye bestyrelsesmedlemmer i FANT

Den 18. juni afholdte FANT den årlige generalforsamling. Der var en del medlemmer som deltog fysisk på mødet, men også den del medlemmer, som i år valgte at deltage online. Vi vil gerne sige tak til alle, som var med til at gøre generalforsamlingen til en god aften. Vigtigst at nævne fra aftenen er nok,...

Den 18. juni afholdte FANT den årlige generalforsamling. Der var en del medlemmer som deltog fysisk på mødet, men også den del medlemmer, som i år valgte at deltage online. Vi vil gerne sige tak til alle, som var med til at gøre generalforsamlingen til en god aften.

Vigtigst at nævne fra aftenen er nok, at der er kommet nye kræfter i FANT’s bestyrelse i form af Ulrik Feldskov Juul, Ralf Jannick Lundby Nielsen og Thomas Mandrup. Læs mere om de nye personligheder (samt den eksisterende bestyrelse) her https://fant.dk/om-fant/bestyrelsen

I starten af september afholder bestyrelsen sin årlige arbejdsweekend, hvor der udarbejdes og redigeres de kortsigtet og langsigtede planer for organisationen. Vi glæder os som altid til at holde vores supportere opdateret med nye tiltag, projekter osv.

Husk du også kan følge FANT på Facebook og Instagram. Find os under footballforanewtomorrow.