Jobopslag: Frivillig Projektassistent hos FANT (Football For A New Tomorrow)

Sted: København Er du nysgerrig af natur? Brænder du for at gøre en forskel? Vil du trives i et ungt team med engagerede kolleger, der finder værdi i at arbejde sammen? Så er du måske vores nye Projektassistent. FANT er en mindre organisation, som har ambitioner om at hjælpe de mest udsatte i Afrika i...

Sted: København

Er du nysgerrig af natur? Brænder du for at gøre en forskel? Vil du trives i et ungt team med engagerede kolleger, der finder værdi i at arbejde sammen? Så er du måske vores nye Projektassistent.

FANT er en mindre organisation, som har ambitioner om at hjælpe de mest udsatte i Afrika i sportens ånd. FANT har i de seneste 8 år arbejdet i Sierra Leone, og i april måned har vi startet projekter op i Ghana også. Vi igangsætter nye projekter med høj hastighed, og derfor er det blevet besluttet at etablere en ny frivilliggruppe, som skal hjælpe med projektansøgning, monitorering og evaluering af projekterne i Afrika.

Om stillingen

Som vores nye frivillige Projektassistent indgår du i et nyt team, hvor vi i dag er 2 frivillige, som i tæt samarbejde med sekretariatet, planlægger og implementerer udviklingsprojekter. Vi forventer at blive 6 frivillige, som besidder forskellige kompetencer og som skal arbejde med at udvikle og monitorere FANT’s udviklingsprojekter. Vi forventer, at du kan bruge omkring 5 timer om ugen (hjemmefra eller på vores frivillige-kontor). Vi mødes i frivilliggruppen én gang hver anden uge for at opdatere hinanden samt sparre med hinanden på tværs af projekter og nye initiativer.

En del af frivilliggruppens arbejde vil finde sted hos de lokale partnere i Afrika, hvorfor projektrejser kan forventes. Der kan forekomme mindre egenfinansiering på disse.

Dine vigtigste ansvarsområder:

  • Udformning/idetænkning af projekter
  • Formulering af projektansøgninger til CISU
  • Monitorering af igangværende projekter støttet af CISU – Evaluering af projekter

Om dig

Vigtigst af alt er din motivation og drivkraft for projektet, og at du som frivillig har en intention om at være med i minimum 2 år. Derudover forestiller vi os, at du besidder nogle af følgende ”nice to have”-kompetencer:

  • Du har (er i gang med) en relevant uddannelse (eks. Global Studies, Afrikastudier, Antropologi, mm.). – Erfaring med frivilligt arbejde, og gerne kendskab til idrætsfællesskaber og/eller foreningslivet.
  • Du har erfaring eller kendskab til Afrika og den afrikanske kultur. – Du har erfaring med CISU/Danida/eller lignende projekter.
  • Forståelige og akademiske engelskkundskaber – både skriftligt og mundtligt.

FANT tror på, at idræt kan udvikle mennesker og samfund

Og derfor være et unikt redskab i relation til udviklingsarbejde. FANT bruger menneskers motivation og kærlighed til idræt til at skabe positiv forandring på forskellige niveauer og platforme. Vi tror på, at sport kan ændre verden. FANTs vision for fremtiden er, at alle mennesker i verden – uanset køn, alder, handicap eller oprindelse – får adgang til organiserede idrætsaktiviteter og -fællesskaber, som skaber både personlige og samfundsmæssige forandringer.

Praktisk information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Katrine Fritzen på telefonnummeret +45 61 26 14 82 eller på mail fantdanmark@fant.dk

Send en kort ansøgning med lidt om dig selv og din motivation for at være med til ovenstående e-mail. Ansøgningsfrist er d. 1. august 2020, og vi forventer at afholde samtaler i starten af august.