3F SUPERLIGAEN FOR SIERRA LEONE ⚽

Mandag den 13. april skød vi gang i en kampagne, som vi har glædet os til at dele med jer. Mens den danske 3F Superliga er sat på hold, har vi teamet op med 16 superligaspillere for at give fodboldfans landet over muligheden for at vinde en signeret spillertrøje – samtidig med at I støtter...

Mandag den 13. april skød vi gang i en kampagne, som vi har glædet os til at dele med jer. Mens den danske 3F Superliga er sat på hold, har vi teamet op med 16 superligaspillere for at give fodboldfans landet over muligheden for at vinde en signeret spillertrøje – samtidig med at I støtter vores nuværende arbejde i Sierra Leone. 💚

Sierra Leone er, som mange andre lande, lukket helt ned grundet coronavirus, og for nylig blev der erklæret et års undtagelsestilstand i landet. Heldigvis er der på nuværende tidspunkt ikke mange bekræftede tilfælde i landet, men I FANT arbejder vi på at uddanne vores trænere og skaffe værnemidler til befolkningen, så de er bedst muligt rustet til at håndtere et potentielt coronaudbrud.

Vi arbejder altså benhårdt på at hjælpe befolkningen, men vi har også brug for jeres hjælp. Derfor er vi utroligt stolte over og glade for, at Mustapha Bundu, Jonas Wind, Tim Sparv og mange flere spillere har valgt at deltage. 👏🏼

Mandag kickstartede Sierra Leones egen Mustapha Bundu fra AGF og Alhaji Kamara fra Randers FC kampagnen, og der vil blive præsenteret nye spillere hver dag i løbet af ugen.

Så hold øje på vores SoMe platforme, hvor spillerne præsenterer deres konkurrencer på deres instagramprofiler. Og vær med i konkurrencen!