Ved VM-slutrunden i Japan får ’Player of The Match’ mulighed for at støtte HAND med hummel-udstyr

Hummel er officiel sponsor for slutrundens ’Player of The Match’-kåringer og giver kampens spiller i hver af de 96 kampe under VM i Japan mulighed for at donere håndboldudstyr fra hummel til to håndboldhold hos FANT’s lillesøster HAND. Forventningerne fra Hummel er, at der doneres hele 1300 sæt håndboldtøj til HAND og pigerne i Sierra...

Hummel er officiel sponsor for slutrundens ’Player of The Match’-kåringer og giver kampens spiller i hver af de 96 kampe under VM i Japan mulighed for at donere håndboldudstyr fra hummel til to håndboldhold hos FANT’s lillesøster HAND.

Forventningerne fra Hummel er, at der doneres hele 1300 sæt håndboldtøj til HAND og pigerne i Sierra Leone i forbindelse med slutrunden. 🤾🏼‍♀️💫

Fra i morgen af går det løs, og vi glæder os helt vildt til at følge med!

Du kan læse meget mere om samarbejdet med hummel i artiklen herunder, og så fortæller Josephine Touray Kaae, tidligere landsholdsspiller og OL-guldvinder – og nu ambassadør for HAND – om muligheden for at gøre en forskel gennem håndbolden.

Link: Håndbold skaber håb for udsatte piger i Sierra Leone