The Impossible Team

I februar var Jonathan Richter med i Sierra Leone for at besøge fodboldholdet Flying Stars Amputees. Alle spillerne på holdet er amputeret og kæmper hver eneste dag for at overleve i et samfund, hvor handicappede er socialt, økonomisk og politisk ekskluderet. Dét fællesskab Flying Stars Amputee har gennem fodboldholdet driver dem til at kæmpe for...

I februar var Jonathan Richter med i Sierra Leone for at besøge fodboldholdet Flying Stars Amputees. Alle spillerne på holdet er amputeret og kæmper hver eneste dag for at overleve i et samfund, hvor handicappede er socialt, økonomisk og politisk ekskluderet.

Dét fællesskab Flying Stars Amputee har gennem fodboldholdet driver dem til at kæmpe for bedre rettigheder for handicappede.

Vi har i samarbejde med hummel producerede en kort dokumentarfilm ”The Impossible Team” om mødet mellem Jonathan Richter og Flying Stars Amputee, og deres kamp for at bruge fodbolden til at nedbryde fordomme om handicappede i et af verdens fattigste lande.

Filmen offentliggøres i efteråret 2019, og vi glæder os til at invitere til film- og foredragsaften i København i forbindelse med offentliggørelsen.

Følg FANT på Facebook og Instagram – footballforanewtomorrow – hvor vi ugentligt opdatere på projekter, arrangementer og lign.