HAND – FANT har fået en lillesøster

FANT har fået en lillesøster; HAND – Handball for A New Destiny. FANT har nemlig startet en helt ny kultur for at spille håndbold i et af verdens fattigste lande, Sierra Leone. Nogle af fodboldtrænerne blev interesseret i håndbold, fordi de kunne se, hvor mange medaljer Danmark vandt i denne mærkværdige sportsgren. Det startede som...

FANT har fået en lillesøster; HAND – Handball for A New Destiny. FANT har nemlig startet en helt ny kultur for at spille håndbold i et af verdens fattigste lande, Sierra Leone. Nogle af fodboldtrænerne blev interesseret i håndbold, fordi de kunne se, hvor mange medaljer Danmark vandt i denne mærkværdige sportsgren. Det startede som et mixed hold af piger og drenge, og er nu to år efter organiseret i en håndboldklub, hvor flere af spillerne er udtaget til landsholdet. På trods af at forholdene for at spille håndbold er noget anderledes i Sierra Leone end i idrætshallerne i Danmark, har vi haft stor succes med at involvere pigerne i sportsgrenen. Derfor vil HAND igennem de næste år have et helt specielt fokus på at inkludere og introducere pigerne til håndbold.

Læs mere om HAND og tankerne bag her.

HAND – Handball for A New Destiny