Jonathan Richter og Josephine Touray fik en vild oplevelse i Sierra Leone

Tilbage i februar var Jonathan Richter og Josephine Touray på en rejse til Sierra Leone, hvor de hver især er ambassadører for FANTs handicap hold ’Flying Stars Amputee’ og FANTs håndboldklub. Det blev en tur, som på alle måder gjorde indtryk på de nye ambassadører og satte tingene i perspektiv. Jonathan, der stiftede en række...

Tilbage i februar var Jonathan Richter og Josephine Touray på en rejse til Sierra Leone, hvor de hver især er ambassadører for FANTs handicap hold ’Flying Stars Amputee’ og FANTs håndboldklub. Det blev en tur, som på alle måder gjorde indtryk på de nye ambassadører og satte tingene i perspektiv.

Jonathan, der stiftede en række nye bekendtskaber på turen, fortæller om hans møde med Flying Stars Amputee og en af spillerne Ibrahim:

”Det bliver meget tydeligt, hvordan fodbold er også lig med håbet om noget større. Ibrahim fortæller rigtig godt, hvad Flying Stars Amputee gør for ham og det at være en del af et hold. Hans passion og glæde for at føle han er noget mere end bare ham den handicappede uden hænder. Jeg

tror, at en som Ibrahim er langt med sit handicap. Han har gjort rigtig mange positive ting for sig selv. Han er ikke kun fodboldspilleren, Ibrahim, for Flying Stars Amputee. Han er også en business mand, som har nogle ting kørende for ham. Det skal starte hos dig selv. Hvis du vil have at et helt samfund skal ændre deres syn på handicappede, så skal det starte med, at du selv ændrer dit syn på dit eget handicap. Og der er Ibrahim utrolig langt,” fortæller Jonathan efter turen.

I juni offentliggør FANT ligeledes en dokumentar om Jonathan Richter og hans tur til Sierra Leone, så følg med her på hjemmesiden og på vores sociale medier, her kan du finde os under navnet: footballforanewtomorrow.