Besøg fra Sierra Leone var til stor glæde for danske samarbejdspartere og sponsorer

Mandag den 21. januar ankom Annie Friday, Bob Rogers og Mamadu Bah til et Danmark, der var frysende kold, og sneen var netop begyndt at dale fra morgenstunden. Delegationen fra Sierra Leone tilbragte to uger i Danmark, hvor de lagde vejen forbi en perlerække af FANTs samarbejdspartnere og sponsorer for at fortælle om projektet i...

Mandag den 21. januar ankom Annie Friday, Bob Rogers og Mamadu Bah til et Danmark, der var frysende kold, og sneen var netop begyndt at dale fra morgenstunden. Delegationen fra Sierra Leone tilbragte to uger i Danmark, hvor de lagde vejen forbi en perlerække af FANTs samarbejdspartnere og sponsorer for at fortælle om projektet i Sierra Leone, fremgang og udfordringer.

Der skal lyde en stor tak for den store opbakning hele vejen rundt og særligt for den varme velkomst, alle gav vores venner fra Sierra Leone. De havde en fantastisk tur og har fået en oplevelse for livet. De tre trænere er blandt andet blevet øvet i at formidle om deres vigtige arbejde i Sierra Leone, og vi har formået at skabe endnu mere gennemsigtighed i projektet.