Nye græsstrå på vej mod Freetown i 2019

Fodbold skal spilles på et ordenligt underlag, og derfor sender FANT endnu en kunstgræsbane til Sierra Leone i foråret 2019. Vi har set, hvor stor en forskel kunstgræsbanen i Hill Station gør, og vi ønsker at bygge videre på den udvikling og optimisme. En god fodboldbane er omdrejningspunktet for sammenhold i en klub. Det er...

Fodbold skal spilles på et ordenligt underlag, og derfor sender FANT endnu en kunstgræsbane til Sierra Leone i foråret 2019.

Vi har set, hvor stor en forskel kunstgræsbanen i Hill Station gør, og vi ønsker at bygge videre på den udvikling og optimisme. En god fodboldbane er omdrejningspunktet for sammenhold i en klub. Det er her, man mødes, spiller, griner og udvikler sig.

Unisport Scandinavia vil igen donere en bane helt uden omkostninger til FANT. Gennem en bevilling fra Genbrug til Syd har FANT ligeledes skaffet midlerne til at sende seks containere afsted med kunstgræs.

Vi glæder os til at få anlagt endnu en bane i Sierra Leone, så endnu flere børn og unge kan begejstres i vores klubber og dyrke fællesskabet.