Gammel kending tilbage som sponsor i FANT

Vi er ovenud tilfredse med, at vi nu kan løfte sløret for, at FANT og hummel igen har indledt et samarbejde. Hummel har spillet en væsentlig rolle i FANT regi, da de var en af hovedsponsorerne under opstartsfasen i FANT i 2012. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi igen kan byde dem velkommen...

Vi er ovenud tilfredse med, at vi nu kan løfte sløret for, at FANT og hummel igen har indledt et samarbejde.

Hummel har spillet en væsentlig rolle i FANT regi, da de var en af hovedsponsorerne under opstartsfasen i FANT i 2012. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi igen kan byde dem velkommen om bord. De bliver hovedsponsor for FANT’s årlige turnering i Sierra Leone, KARMA Cup, hvor alle vores hold mødes i en stor turnering. Yderligere trænes spillerne op til kampene i non-violence og fair-play.

KARMA Cup er en årlig turnering, som betyder meget for alle medlemmerne i Sierra Leone. Under turneringen får de mulighed for at udveksle tanker og ideer med andre unge, danne venskaber og lære andre lokalsamfund at kende. Og med et sponsorat fra Hummel vil det ligeledes være muligt, at flere handicaphold deltager i KARMA Cup.

Vi kan ikke få hænderne ned over, at vi har genoptaget samarbejdet med hummel, da vi med dem om bord har mulighed for at realisere flere af de visioner, vi har for 2019.