FANT mangler lagerplads i københavnsområdet

Kan du hjælpe os med lagerplads? Vores indsamling af brugt idrætsudstyr er i gang løbende, og det går hurtigere end forventet. Dvs. at vi ikke længere kan have tingene stående i diverse kælderrum, men mangler et sted at samle udstyret. I Jylland hjælper Randers Produktionshøjskole os med lagerplads, men vi mangler et sted i københavnsområdet,...

Kan du hjælpe os med lagerplads?

Vores indsamling af brugt idrætsudstyr er i gang løbende, og det går hurtigere end forventet. Dvs. at vi ikke længere kan have tingene stående i diverse kælderrum, men mangler et sted at samle udstyret. I Jylland hjælper Randers Produktionshøjskole

os med lagerplads, men vi mangler et sted i københavnsområdet, til det som bliver indsamlet på Sjælland.

Hvis du har forslag eller kendskab til steder, hører vi meget gerne fra dig.

Skriv en mail til vores indsamlingskoordinator Oliver på oliverphilipolsen@live.dk

På forhånd tak!