Falske mails i omløb

Falske mails i omløb Desværre er der blevet sendt mails ud, hvor det fremstår og ligner, at det er fra FANT’s formand Cecilie Hauerberg der har sendt mailen. Der bliver i mailen bedt om at overføre penge til Storbritannien, det er falske mails, og man skal IKKE reagere på dem. Afsenderen er i virkeligheden fra...

Falske mails i omløb Desværre er der blevet sendt mails ud, hvor det fremstår og ligner, at det er fra FANT’s formand Cecilie Hauerberg der har sendt mailen. Der bliver i mailen bedt om at overføre penge til Storbritannien, det er falske mails, og man skal IKKE reagere på dem. Afsenderen er i virkeligheden fra “foormad@mails.com” eller lignende, og ikke cecilie@fant.dk, som det ellers ligner. Dvs. ingen mails er blevet hacket, men det er blot et trick og forsøg på at lokke penge ud af organisationen fra en anden mail, som udgiver sig for at være en FANT mail. Heldigvis uden held.

Vi beklager ulejligheden for dem, som har modtaget mailen.