Vi har brug for din hjælp – Nye indsamlinger på vej

Fant har brug for din hjælp Desværre står vi i en situation, hvor flere af vores klubber i Sierra Leone mangler bolde og udstyr. I efteråret sætter vi derfor for alvor gang i indsamlingen rundt omkring i Danmark. Vi opfordrer ildsjæle fra de forskellige lokalforeninger, som kunne tænke sig at give en hjælpende hånd, til...

Vi har brug for din hjælp - Fant indsamling 2017

Fant har brug for din hjælp

Desværre står vi i en situation, hvor flere af vores klubber i Sierra Leone mangler bolde og udstyr.

I efteråret sætter vi derfor for alvor gang i indsamlingen rundt omkring i Danmark. Vi opfordrer ildsjæle fra de forskellige lokalforeninger, som kunne tænke sig at give en hjælpende hånd, til at kontakt Cecilie Hauerberg på cecilie@fant.dk eller tlf. 31181523.

Vi har brug for hjælp fra dig, der har lyst til at koordinere indsamlingen i din klub, få sat en plakat op, arrangeret hvor det indsamlede kan afleveres og få kigget i gemmerne i klubben. Det betyder en verden til forskel for de mere end 10.000 børn og unge i Sierra Leone som deltager i vores aktiviteter ugentligt.

Vi mangler især fodbolde og støvler/sportssko, men vi modtager hjertens gerne alle former for idrætsudstyr og tøj.

Oliver Phillip Olsen, som læser Sportsmanagement på CPH Business vil fra august have ansvaret for indsamlingen og vi glæder os meget til vores at møde vores nye team medlem.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Cecilie Hauerberg kan kontaktes på cecilie@fant.dk eller tlf. 31181523.