Kunstgræsbanen i SS Camp, Freetown er officielt åbnet!

15.april 2017 var en god dag i SS Camp, Freetown. Endelig kunne vi se med til åbningsceremonien af kunstgræsbanen På trods af store udfordringer med transporten og forsinkelser, lykkedes det langt om længe. Vi har glædet os meget til denne specielle dag, hvor landets bedste fodboldbane officielt blev åbnet med en stor turnering, hvor 32...

15.april 2017 var en god dag i SS Camp, Freetown. Endelig kunne vi se med til åbningsceremonien af kunstgræsbanen

På trods af store udfordringer med transporten og forsinkelser, lykkedes det langt om længe.

Vi har glædet os meget til denne specielle dag, hvor landets bedste fodboldbane officielt blev åbnet med en stor turnering, hvor 32 glade hold deltog. Mange af holdene havde aldrig spillet på græs før, og havde set frem til denne store dag i lang tid. Glæden var ikke til at overse ved åbningsceremonien i SS Camp, Freetown.

Blandt præmierne var bl.a. fodbold udstyr doneret af folk hjemme i DK, hvilket vi sætter stor pris på.

Denne dag havde dog ikke været mulig uden FC Nordsjælland, hvis kunstgræsbane de glade indbyggere i Freetown nu spiller på, Unisport som har sponsoreret banen, samt ACT. Global, der har været katalysator for hele projektet med at få bragt banen til Sierra Leone og selvfølgelig X-RAY Energy drink for at holde spillerne og tilskuerne hydreret. Det havde ikke været muligt uden støtten fra vores exceptionelle sponsorer.

Kunstgræsbanen vil stå som et monument for den forskel, Fant igennem årene har gjort for udviklingen i landet.

Sidst skal en stor tak lyde til Cecilie, som med sit kamera har filmet åbningsceremonien så vi andre herhjemme også kunne få lov til at se glæden i Freetown på denne specielle dag!

Se åbningscermonien her: