Fant i udvikling

Fant er i udvikling, og derfor har vi internt i organisationen valgt at foretage visse ændringer samt klargøre ansvarsområder Gennem de sidste fem år er Fant vokset til en anerkendt organisation, der hjælper mere end 10.000 børn og unge i Sierra Leone på daglig basis. Vi er ikke længere kun Fant i Danmark, men er...

Fant er i udvikling, og derfor har vi internt i organisationen valgt at foretage visse ændringer samt klargøre ansvarsområder

Gennem de sidste fem år er Fant vokset til en anerkendt organisation, der hjælper mere end 10.000 børn og unge i Sierra Leone på daglig basis. Vi er ikke længere kun Fant i Danmark, men er også oprettet som NGO i Sierra Leone som Fant Sierra Leone samt i USA som Fant US.

Erik Rasmussen, som har været formand for Fant Danmark siden opstarten i 2012, trækker sig fra formandsposten, og medstifter af Fant, Cecilie Hauerberg, opstiller som formand til generalforsamlingen den 26 juni 2017. Erik Rasmussen opstiller som ordinært bestyrelsesmedlem, men trækker sig fra den daglige ledelse af organisationen, som i fremtiden varetages af Cecilie Hauerberg i tæt samarbejde med frivilliggruppen samt bestyrelsen.

Derudover kommer der nye kræfter i bestyrelsen. Asger Juhl, journalist på radio 24/7 opstiller til Fant’s bestyrelse sammen med Josephine Touray, tidligere landsholdshåndboldspiller.

En stor tak til Erik Rasmussen for hans utrolige engagement og dedikation til Fant i løbet af de sidste mange år.