Ny frivillig-gruppe etableres i København

Fant udvider sit aktivitetsniveau i København med en ny frivilliggruppe, som har til formål at øge opmærksomheden omkring fant i Danmark Arbejdsopgaverne vil derfor primært ligge indenfor områderne: planlægning af event, marketing, sociale medier, fundraising mm. Arbejdsbyrden vil være varierende, og det forventes, at de enkelte frivillige selv er med til at skabe deres egen...

Fant udvider sit aktivitetsniveau i København med en ny frivilliggruppe, som har til formål at øge opmærksomheden omkring fant i Danmark

Arbejdsopgaverne vil derfor primært ligge indenfor områderne: planlægning af event, marketing, sociale medier, fundraising mm.

Arbejdsbyrden vil være varierende, og det forventes, at de enkelte frivillige selv er med til at skabe deres egen rolle i organisationen. Selvstændighed og drive er derfor nøgleord for de personer, fant er på udkig efter.

Frviliiggruppen har base på Nørrebro, hvor gruppen vil mødes til koordinerende møder månedligt. Som udgangspunkt vil alle aktiviteter blive planlagt og eksekveret i Danmark, men inspirationsture til Sierra Leone kan blive aktuelle.

Kunne du tænke dig spændende arbejdsopgaver for en organisation, der via fodboldens glæde gør en kæmpe forskel for børn og unge i Sierra Leone? Og er du initiativrig og nytænkende? Så kan fant tilbyde dig et frivilligjob, hvor du får muligheden for udforske og opfinde nye muligheder for organisationen, noget du kan skrive på dit CV, en eventuel uforglemmelig rejseoplevelse til Sierra Leone og ikke mindst et netværk af andre kreative unge, som ligesom dig, brænder for at gøre verden til et mere retfærdigt sted.

Send en mail på frivillig@fant.dk eller ring til vores frivillig koordinator Rune Jørgensen på tlf. 42 68 27 38, hvis det har fanget din interesse.