Kunstgræsbane ankommet til Sierra Leone

Nu er de ni containere endeligt kommet til Freetown, og kunstgræsset er klar til at blive lagt på banen i SS Camp, Freetown. Der har været mange forhindringer undervejs, og vi er desværre blevet temmelig forsinkede i processen. Unisport sender to af deres eksperter til Sierra Leone den 7. februar, og banen vil efter planerne...

Nu er de ni containere endeligt kommet til Freetown, og kunstgræsset er klar til at blive lagt på banen i SS Camp, Freetown. Der har været mange forhindringer undervejs, og vi er desværre blevet temmelig forsinkede i processen. Unisport sender to af deres eksperter til Sierra Leone den 7. februar, og banen vil efter planerne stå færdig omkring midt februar.

Det bliver fantastisk for alle de fodboldelskende børn og unge, som vi igennem fant har arbejdet med i de sidste fem år. De glæder sig ubeskriveligt til at spille fodbold på en ordentlig fodboldbane for første gang nogensinde.

En stor tak til Unisport, der har sponseret banen samt til ACT.Global, der har været katalysator i hele projektet med at få banen til Sierra Leone.

Kunstgræsbanen vil stå som et monument for den forskel, fant igennem årene har gjort for fodbolden og udviklingen i landet.