Blue Water Shipping Danmark har forlænget deres sponsorat af Fant

hvilket vi i fant er utrolig glade for! Blue Water Shipping er således med til at uddanne og udvikle gode rollemodeller blandt trænere og ledere i vores idrætsforeninger. Vold, misbrug og ekstrem fattigdom præger de fleste hjem i Sierra Leone. I fant-foreningerne mødes børnene af ansvarsfulde voksne, som de kan snakke med og søge rådgivning...

hvilket vi i fant er utrolig glade for!

Blue Water Shipping er således med til at uddanne og udvikle gode rollemodeller blandt trænere og ledere i vores idrætsforeninger. Vold, misbrug og ekstrem fattigdom præger de fleste hjem i Sierra Leone. I fant-foreningerne mødes børnene af ansvarsfulde voksne, som de kan snakke med og søge rådgivning hos. Derudover inkluderes de i et fællesskab uden om hjemmet – et fællesskab som for de børn, der ikke går i skole, er det eneste fællesskab med jævnaldrende, de deltager i.
Grundideen med fant er, at forskellige grupperinger af lokalsamfundet mødes i idrætsforeningen. Fant inkluderer både de bedre stillede børn og unge og ligeledes de mere udsatte grupper som børn og unge uden uddannelse, handicappede osv. Sammenspillet, demokratilæringen, sporten og fællesskabet er således drivkraften for at udvikle samfundet.
En stor tak til Blue Water Shipping for deres støtte og tillid til vores arbejde.