Vær med til at få den første fodbold-kunstgræsbane til Sierra Leone

I Danmark har vi over 1000 virkelig flotte fodboldbaner. I Sierra Leone har de ikke én… (endnu) Gennem tæt samarbejde og med stor støtte fra ACT – Advances Clean Tech og Unisport har fant nu muligheden for at tage endnu et skridt i udviklingen af vores fodboldklubber i Sierra Leone. ACT og Unisport har nemlig...

I Danmark har vi over 1000 virkelig flotte fodboldbaner. I Sierra Leone har de ikke én… (endnu)

Gennem tæt samarbejde og med stor støtte fra ACT – Advances Clean Tech og Unisport har fant nu muligheden for at tage endnu et skridt i udviklingen af vores fodboldklubber i Sierra Leone. ACT og Unisport har nemlig muliggjort, at fant i starten af 2017 bringer den første kunstgræsbane til Sierra Leone. Det bliver kæmpe stort for alle de fodboldelskende drenge og piger, og vil være med til at udvikle fodbold og vores foreninger i landet til et helt andet niveau.  
 
En kunstgræsbane fylder dog omkring fem containere og kræver ligeledes stor og omkostningskrævende forbedrelse af den eksisterende bane i Sierra Leone. fant er derfor på udkig efter virksomheder, der kan se muligheden for en mærkbar CSR i forbindelse med dette ualmindelige projekt. Og virksomheder som dertil ønsker at gøre en forskel og være med til at skabe historie i et af verdens fattigste lande!
 
Læs mere om initiativet og muligheden for at være med i projektet – download PDF-fil