FANT mod Vejle Legends på Vejle stadion

Vejle Boldklub har 125 års jubilæum og i den forbindelse har de inviteret os i FANT til at spille en opvisningskamp imod dem. Entre indtægterne går ubeskåret til vores humanitære arbejde i Sierra Leone. Det er intet mindre end en fantastisk gestus fra Vejle Boldklubs side og vi er dybt taknemmelige. Det er Advance Clean Tech...

Vejle Boldklub har 125 års jubilæum og i den forbindelse har de inviteret os i FANT til at spille en opvisningskamp imod dem. Entre indtægterne går ubeskåret til vores humanitære arbejde i Sierra Leone.

Det er intet mindre end en fantastisk gestus fra Vejle Boldklubs side og vi er dybt taknemmelige. Det er Advance Clean Tech der er samarbejdspartner og initiativtager til kampen og de vil i samme forbindelse donere 100.000 kr. til FANT, hvilken gør en kæmpe forskel for os.

Der er en lang række store danske fodbold navne der har sagt ja til at spille kampen.

For Vejle Legends kan bl.a. nævnes følgende: Allan Simonsen, Ulrik Le Fevre, Brian Steen Nielsen, Johnny Mølby, Henrik Risum og Steen Thychosen…

For FANT: Henrik “Store” Larsen, Mads Laudrup, Bo Henriksen, Morten Wieghorst, Lars Høgh, Peter Graulund og Lars Jacobsen.

Vi i FANT glæder os som små børn til kampen:-) læs mere på www.act.global/vejle

Det vil være fedt hvis der er nogen der har lyst til at dele og like dette opslag.

De Bedste Hilsner

Erik Rasmussen