Sammen om bolden

FANT og OMBOLD arrangerer fodboldturnering på Rådhuspladsen den 29. april. Fodbold er sjovt uanset om man er rig eller fattig, sort eller hvid, stor eller lille. Men fodbold kan mere end det, som både FANT og OMBOLD har bevist gennem deres arbejde. Derfor indgår FANT og OMBOLD nu et samarbejde, hvor de i samspil arrangerer...

FANT og OMBOLD arrangerer fodboldturnering på Rådhuspladsen den 29. april.

Fodbold er sjovt uanset om man er rig eller fattig, sort eller hvid, stor eller lille. Men fodbold kan mere end det, som både FANT og OMBOLD har bevist gennem deres arbejde.

Derfor indgår FANT og OMBOLD nu et samarbejde, hvor de i samspil arrangerer fodboldturneringer i større danske byer. Første arrangement er på Rådhuspladsen i København onsdag den 29. april 2015 fra kl. 15.00 – 20.00.

OMBOLD udbyder gadefodbold til hjemløse og socialt udsatte mennesker i Danmark. I OMBOLD tilbydes et idrætsfællesskab for en målgruppe, der ellers ikke ville have mulighed for at dyrke idræt. Fokus er i høj grad på den sociale læring, der er forbundet med en holdsport som fodbold og de forandringsprocesser der sættes i gang ved at deltage i en aktivitet som OMBOLD.

Målet med arrangementet er at fremme gode relationer og forståelsen mellem forskellige grupperinger af samfundet gennem fodboldens glæde og fællesskab. OMBOLD og FANT har nemlig det tilfælles, at de i deres daglige arbejde erfarer, hvordan fodbold kan nedbryde barriere mellem mennesker – hvordan en bold kan forandre verden.

Følgende hold er inviteret til at deltage i turneringen på Rådhuspladsen:

Politiet                                            Nørrebro United                      Hjemløse/udsatte

Politikere                                        Danske afrikanere                    Asylansøgere

Blue Water Shipping                    Elevhold fra KEA                     Journalister

OMBOLD                                        Sagsbehandlere                        Social pædagoger

Lærerhold fra KEA                        FANT                                          Hummel

Kunstnerhold                                 Virksomhed                               Virksomhed

Så kom forbi Rådhuspladsen den 29. april mellem 15.00 og 20.00!